More
  AcasăHeyluxE de ajuns sa spun “Heylux” si cu asta am descris cel...

  E de ajuns sa spun “Heylux” si cu asta am descris cel mai bun studio!

  Cred ca sunt, oficial, cea mai mare fana a acestui studio de videochat, fara nicio indoiala. Pentru mine deja nu mai exista studio de videochat mai misto decat Heylux si nici nu cred ca o sa se deschida in curand vreunul care sa ii devina competitie. Mi se pare greu de crezut, avand in vedere ca Heylux a propus niste standarde la care multe studiouri de videochat inca viseaza.

  In primul rand, sunt studiouri de videochat care inca isi tin modelele cu plata la 2 saptamani sau la o luna, in timp ce Heylux a descoperit cheia fericirii si le plateste pe modele la zi, pentru a le face viata mai usoara.

  In timp ce unele studiouri se comporta cu modelele ca si cum ar fi mici soldatei, dandu-le amenzi si penalizari, la Heylux nu mi se retrage niciun ban din castigurile mele pentru nimic, ba chiar din contra, am sansa sa ajung la 80% din castigurile mele.

  Si nu sunt orice castiguri, pentru ca-n caz ca nu stiai, Heylux ajuta fetele sa ajunga pana la 2000 de lei castigul lor pe zi. Si 2000 de lei nu e o suma de ici colo, e o suma pentru care multe fete ar da orice. Eu nu trebuie sa dau nimic, trebuie doar sa lucrez la Heylux si totul imi merge bine.

  In al doilea rand, programul de munca este super flexibil si este vorba de 8 ore pe zi, nu de 10, nu de 12 cum mai cer unele studiouri. Este strict decizia modelului daca vrea sa stea mi mult, insa programul de munca de la Heylux este de 8 ore pe zi, cu cate 2 zile libere pe saptamana. Si asta nu poti refuza prea usor, nu e un job pe care-l gasesti la orice colt!

  Bonusurile sunt mari, sunt super mari si fiecare model poate avea acces la ele. Pentru fiecar castig mare, Heylux isi premiaza modelele cu un  bonus. Asta ca sa nu mai zic de faptul ca am primit bani si la angajarea in studio si la fel si atunci cand am semnat contractul de munca.

  Sunt zeci de bonusuri despre care pot vorbi la Heylux, printre care se pot include chiar si transportul zilnic gratuit sau machiajul profesional oferit de make-up artistele angajate de Heylux. Acestea se pot considera si ele bonusuri, nu? Ca nimeni nu-ti mai da nimic pe gratis in ziua de azi.

  Dar Heylux… Heylux e diferit, crede-ma. Intra pe site si lamureste-te singurica:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img