More
  AcasăHeyluxPot ajunge la 80% comision din studio la Heylux!

  Pot ajunge la 80% comision din studio la Heylux!

  De cand s-a lansat Heylux pe piata ca studio de videochat, multa lume isi pune multe intrebari cu privire la acest studio. “Chiar s-o fi castigand atat de multi bani acolo, chiar sunt bonusurile atat de mari, e programul de munca asa usor?” etc etc… Foarte multe intrebari si cu un raspuns simplu: la Heylux orice e posibil.

  Orice lucru pozitiv, bineinteles, ca multi pot interpreta aici. Cel putin pentru mine si situatia mea financiara Heylux a insemnat RAI, pur paradis. De cand m-am angajat aici, am avut parte numai de lucruri bune, fara lucruri naspa, fara griji, gata.

  Jobul in videochat la Heylux este cheia succesului pentru mine

  Eram atat de obisnuita sa mi se intample lucruri naspa incat ma asteptam mereu sa se opreasca totul si sa mi se spuna: a fost o farsa, nu ti se intampla lucruri bune, de fapt :))) Pe bune ca mereu ma gandeam daca e pe bune tot ce mi se intampla datorita jobului de la Heylux Iasi.

  Si-ti pot spune, ca model de videochat la Heylux am experimentat multe lucruri, dar printre aceste lucruri n-a fost niciodata minciuna. Adica, daca cei de la Heylux spun ca se poate ajunge la un comision de 80% din castigurile in videochat, inseamna ca asa e.

  Daca e un lucru de care sunt 100% sigura este ca nimeni de la studio nu m-a mintit niciodata si toata lumea a fost corecta cu mine, si cu restul fetelor. De asta ne si place atat de mult aici, ca nu trebuie sa ne ingrijoram de ilegalitati sau lucruri incorecte, asa ceva nu se intampla in acest studio.

  Cu bonusurile mari de la Heylux ajung si la 80% din castiguri

  Poate multi se mira ca Heylux ofera si 80% din castiguri pentru ca majoritatea nu ofera nici macar 50%. Da, este confuza situatia, dar eu lucrez aici si stiu cum e. Am inceput de la un procent de 50% si de fiecare data cand imi depaseam castigurile saptamanale, procentul crestea.

  Cum? Prin bonusurile oferite de studio. Incepand de la 60 si pana la 9000 de lei, sunt sume oferite ca bonus de Heylux pentru absolut toate modelele. Comisionul acesta progresiv este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat alaturi de Heylux, pentru ca am sansa sa evoluez mereu.

  Plus de asta, e si motivant sa stiu ca imi fac singura castigurile si ca eu sunt cea care pune o limita, nimeni altcineva. Din punctul meu de vedere, Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img