More
  AcasăJob-ul meuCum am început să-mi simplific viaţa alături de Lucky Studio

  Cum am început să-mi simplific viaţa alături de Lucky Studio

   

   

  Acum 2 ani am terminat liceul şi din cauză că eram într-o situaţie mai dificilă, trebuia să-mi caut un job pentru a putea să îmi plătesc chiria.

  Pe durata liceului, am stat la cămin, dar după ce am terminat liceul a trebuit să plec. La facultate nu am avut şansa să mai dau, pentru că m-am angajat în diferite locuri şi am pierdut înscrierile. Aşadar, priorităţile mele s-au schimbat atunci şi trebuia să caut soluţii pentru a mă descurca.

  Lucky Studio

  Nu aveam unde să mă duc pentru că eu am crescut până la o anumită vârstă în plasament. Pe  scurt, m-am descurcat mereu singură.

  Un adevăr din ce în ce mai greu de suportat

  Dar adevărul este că-mi era din ce în ce mai greu să fac asta, pentru că oboseala îmi afecta sănătatea. Auzind de o ofertă de angajări de la Lucky Studio mi-am zis să încerc.

  Acesta a fost momentul în care totul a început să se simplifice brusc. Fiindcă am început să am câştiguri mari chiar din prima lună, problemele au început şi ele să dispară treptat.

  Lucky Studio

  Câştigând zilnic între 300 şi 800 de lei, mi-am dat seama că pot să-mi plătesc chiria doar din câteva zile muncite la Lucky Studio.

  Momentul în care am dat startul câştigurilor  vieţii mele

  Aşadar, după cum spuneam mai sus, terminasem liceul şi aveam nevoie de un job. Lucrasem la diferite firme de fast-food, ca toţi adolescenţii, apoi ca şi bonă şi ultima dată lucrasem ca vânzătoare. Ultima dată aveam chiar două joburi şi chiar şi aşa nu mă puteam descurca.

  Norocul meu a fost că aveam deja 18 ani împliniţi şi m-am încadrat în cerinţele de angajare de la Lucky Studio.

  Lucky Studio

  După interviu nu am stat mult pe gânduri şi am semnat contractul pe o durată de 2 ani în videochat. Chiar luna aceasta s-a încheiat contractul de 2 ani, reînnoindu-l cu un altul.

  Lucky Studio s-a dovedit a fi locul de muncă ideal

  A fost ideal pentru mine să mă angajez în videochat, pentru că tot ce mi-a cerut Lucky Studio a fost să ştiu engleza şi să am 18 ani împliniţi. Cu vârsta nu a fost o problemă şi nici cu engleza, fiind campioană naţională la olimpiadele de limba engleză.

  Aşadar, calităţile le aveam, ba chiar mai mult de atât. Mi s-au cerut cunoştinţe medii de limba engleză, însă avantajul meu a fost că ştiam deja mai mult. Astfel, nu am avut nevoie de cursurile gratis pe care Lucky Studio le garanta de pe urma contractului.

  Lucky Studio

  Beneficii multiple ale contractului de angajare

  Am beneficiat, însă, de celelalte avantaje ale contractului, precum bonusul de angajare de 26.530 lei şi serviciile ce au venit odată cu acesta. De la make-up zilnic, coafuri şi manichiuri, pedichiură şi accesorii, şedinţe foto şi de înfrumuseţare, Lucky Studio mi-a asigurat totul.

  Lucky Studio

  Ca să nu mai spun şi de transport. M-a scutit de corvada zilnică de a fugi după diferite mijloace de transport. De data aceasta Lucky Studio mi-a pus o maşină la dispoziţie, care să mă ducă mereu la studio şi să mă aducă acasă. Eram şi în siguranţă şi economiseam şi foarte mulţi bani.

  Lucky Studio

  Fiindcă am profitat de toate aceste servicii şi m-am bucurat de interiorul luxos şi amenajat cu mult stil de la studio, am început chiar din primele zile să câştig câte 300 de lei.

  Pe măsură ce trainerii mă învăţau tot mai multe, câştigurile erau tot mai mari. În doar o lună am început să acumulez experienţa necesară şi să câştig chiar 400 de lei zilnic.

  Am scăpat de orice grijă în doar câteva luni

            Toată această experienţă mi s-a părut grozavă, mai ales că făceam lucruri diferite în fiecare zi. Am fost chiar şi în Praga, pentru a beneficia de un training specializat în una din cele mai mari companii de videochat de acolo. Mi-a plăcut foarte mult să fiu implicată într-o activitate de acest gen, deoarece m-a ajutat mult să mă dezvolt.

  Lucky Studio

  Nu spun că eram imatură, dar chiar şi aşa, Lucky Studio m-a făcut să mă maturizez şi mai mult. Am devenit mai responsabilă şi mult mai descurcăreaţă. Imaginează-ţi că eu îmi plăteam cheltuielile în doar 5 zile muncite la Lucky Studio. Cu restul banilor puteam să mă răsfăţ după bunul plac, nimeni nu mă împiedica.

  Propriul meu apartament

  Fiindcă nu avea rost să tot plătesc chirie, am vorbit cu managera de la studio să mă ajute şi am cumpărat un apartament în rate, pe care anul acesta l-am terminat de plătit.

  Lucky Studio

  Ştiu, pare atât de greu, mai ales că ratele de la bancă sunt plătite în cel puţin 10, 20 de ani de zile. Dar la mine nu a fost aşa, pentru că deja aveam câţiva bani strânşi şi restul sumei din rata la banca am obţinut-o în 2 ani la Lucky Studio.

  Bineînţeles, am scăpat de chirie, dar trebuia să plătesc rata la banca lunar. Ceea ce mi-a simplificat viaţa foarte mult. Acum măcar ştiam că am propria mea casă şi oricum era foarte uşor să plătesc ratele lunare. Pentru că obţineam lunar peste 9.000 de lei, iar ratele erau undeva la 3.000 lei lunar, pentru că aşa am stabilit cu cei de la bancă.

  Câştiguri zilnice de 580 de lei

  Acum nu trebuie să te sperii când auzi că plăteam lunar 3.000 de lei la bancă, pentru că la Lucky Studio poţi câştiga banii aceştia în doar câteva zile. Adică eu în doar jumătate de an la Lucky Studio am început să câştig 580 de lei zilnic.

  Lucky Studio

  Iar bonusurile săptămânale începeau de la 500 de lei şi ajungeau la 3.000 de lei. Deci vorbim de sume foarte mari, iar eu nu aveam nicio grijă că rămân fără bani.

  Cum am început să duc o viaţă confortabilă

  În tot acest timp, nici măcar nu simţeam că banii îmi lipsesc. Având în vedere că Lucky Studio m-a scutit de toate cheltuielile cu machiajul şi transportul, eu nu aveam probleme. Tot ce trebuia să plătesc erau cheltuielile şi nu era atât de greu.

  Dacă stai să aduni 580 de lei la 20 de zile lucrate, ies 11.600 de lei lunar. Acum înţelegi de ce nu îmi era greu să plătesc atât la bancă? Pentru că din 7.000 de lei lunar eu trăiam foarte bine.

  Lucky Studio

  Cine nu ar trăi bine cu aceşti bani, mai ales când mă raportez la ce salarii au femeile cu joburile de pe piaţa actuală. Femeile din România trăiesc cu 1.000 de lei pe lună. Eu de nu aş putea trăi cu 7.000 de lei? Trăiesc chiar foarte confortabil aş putea spune. Iar tot acest confort îl datorez studioului, pentru că m-a ajutat să ajung atât de departe.

  Lucky Studio

  Prin muncă şi perseverenţă, dar mai ales răbdare, eu am scăpat de grijile financiare şi mă bucur de câştiguri excelente la Lucky Studio. Am fost chiar şi în vacanţe în Dubai, Paris, Spania şi Grecia.

  Lucky Studio

  Am fost peste tot, am vizitat locuri senzaţionale şi am fost lipsită de griji. Oricând aveam o problemă, vorbeam cu managera de la studio şi ea mă ajuta imediat. Aşadar, nu există motive să îmi fac griji în nicio privinţă.

  Munca în lux şi confort

  Faptul că lucrez în atâta lux şi profit de condiţii atât de bune de muncă este încă un avantaj. Facilităţile şi aparaturile performante pe care studioul mi le pune zilnic la dispoziţie sunt un motiv pentru care câştig atât de bine.

  Lucky Studio

  Lucrez printre femei şi sunt liberă să fac ce vreau. Nu mă mai simt inferioară precum la vechile joburi, pentru că acum am un job care aparţine doar femeilor.

  Prin legalitate, libertate, beneficii multiple şi prin frumuseţe Lucky Studio mă cucereşte zi de zi şi mă face să las orice stres şi grijă în urmă. Aici învăţ doar să profit de câştiguri şi să mă bucur de viaţă. Totul este perfect.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img