More
  AcasăLucky StudioO fi de ajuns pentru mine jobul de la Lucky Studio?!

  O fi de ajuns pentru mine jobul de la Lucky Studio?!

  Stai asa si te gandeste… calculeaza si pune in balanta cum este viata ta CU si fara Lucky Studio Iasi. Ah, nu stii cum e sa fii model de videochat? Atunci iti spun eu, tu doar incearca sa te gandesti la viata ta si apoi pune-o in balanta cu a mea. Mereu mi-am zis daca este de ajuns sa fiu DOAR model de videochat la Lucky Studio, fara sa ma gandesc la o alta cariera.

  Dar gandeam gresit, fiindca daca ajungi sa vezi cum e jobul de la Lucky Studio, vei intelege ca acest job in sine este o cariera. Deci, in opinia mea umila, este mai mult decat de ajuns sa lucrez aici, si stii de ce? Hai sa-ti spun de ce:

  • In primul rand, nu lucrez la Lucky Studio jumatate din viata mea pe acelasi salariu de nimic, sperand ca acesta sa mai creasca odata cu trecerea anilor. Majoritatea oamenilor se vad nevoiti sa lucreze cel putin 20 de ani intr-un loc, pentru a se intretine si pentru a avea o pensie, asa-i? sigur asa te gandesti si tu. Asa ma gandeam si eu. Dar e gresit.
  • Daca ma duce capul, este de ajuns sa lucrez chiar si 5 ani la Lucky Studio si ma pot asigura pe viata cu acest job in Iasi.
  • Nu este necesar sa-mi petrec toata viata si toata ziua muncind pe 1200 de lei, stii de ce? Fiindca in doar 8 ore de vorbit online la Lucky Studio pot castiga cat intr-o luna, adica 1200 de lei.
  • Daca ma straduiesc si ma motivez mai tare, ajung si la 2000 de lei castiguri zilnice, toate acestea din simplul job in videochat. Sau cine stie, poate ajung la o suma magnifica, colosala… nu se stie niciodata in acest domeniu.
  • Am sansa sa am si zile libere, dar sa lucrez si foarte putine ore pe zi, care trec foarte usor. Programul este la indemana mea.

  Iar asta… nu e nici macar 5% din beneficiile unui model de videochat la Lucky Studio. Eu stiu ca lucrez aici si m-am tot intrebat si eu ca si tine daca este un job de viitor. Dar daca nici acest job nu e de viitor, care imi aduce mii de dolari in fiecare luna si pot pune deoparte pentru orice afacere, atunci ce mai e de viitor? Eu zic ca nu exista nimic mai indeajuns decat jobul de la Lucky Studio, si stiu ca si tu stii asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img