More
  AcasăAngajari videochatCu jobul de la Heylux imi permit vacante minunate

  Cu jobul de la Heylux imi permit vacante minunate

  Sa fim seriosi, cine nu si-ar dori sa ajunga in Dubai intr-o vacanta de 5 stele? Eu mi-am dorit inca de cand acest loc a inceput sa se faca atat de cunoscut, sa fie industrializat si sa atraga milioane de turisti. Adevarul este ca Dubai este o destinatie pentru tinerii care iubesc viata, pentru ca acolo totul este nou si senzational.

  Exact asa cum imi place mie! N-as fi sperat vreodata ca-mi voi permite sa ajung in Dubai, cand numai 1.000 si ceva de euro este cazarea la hotel pe cateva zile. Dar uite ca am reusit cu jobul meu de model de videochat de la Heylux. O prietena care lucreaza la Lucky Studio mi-a spus ca acestia au lansat un nou studio, mai luxos si mai elegant si ca fac angajari in videochat.

  Am aflat de Heylux de la o prietena care lucreaza la Lucky Studio

  Mi-a spus ca acesta se numeste Heylux si ca este condus de aceeasi echipa de la Lucky Studio, asigurandu-ma ca o sa am parte de o angajare in videochat total legala si sigura. Am ascultat-o, pentru ca ea stia cat de multi mi doresc sa merg in vacante, sa ma distrez.

  Urmatoarea zi m-am si dus la interviu la Heylux, iar atunci am constatat ca tot ce mi-a spus prietena mea nu a fost asa. Ea a fost modesta cand a spus ca Heylux este elegant si frumos, pentru ca mie mi s-a parut ca e mult mai mult de atat! Cand am pasit in acest studio de videochat din Iasi si am vazut atata stralucire in jur, am crezut ca am ajuns in Paradis.

  Ce mai, Heylux intrece orice inseamna eleganta si rafinamentul, este definitia acestor lucruri. N-aveam cum sa nu vreau sa ma angajez in acest studio de videochat din Iasi. Pur si simplu m-au cucerit numai prin design! Iar cand mi s-au prezentat conditiile de munca, m-au cucerit si mai tare.

  Un videochat in Iasi cu conditii de munca excelente

  Transport gratis, machiaj in fiecare zi, sedinte foto, schimbare de look odata la 6 luni, training specializat, propria camera si propriul program de munca si… stai… CATE 300-800 DE LEI ZILNIC! Iti dai seama? Sa profit de atatea avantaje si sa mai si castig peste 300 de lei zilnic! Super!

  Nu mi-au trebuit decat 2 luni de munca la Heylux pentru a putea strange destui bani de o vacanta in Dubai, timp de o saptamana si jumatate, la un hotel de o splendoare nemaivazuta. Cred ca experienta mea din Dubai a fost impulsul care m-a trezit la viata. A fost totul atat de frumos si magic, incat am simtit ca plutesc pe nori de fericire! Pur si simplu imi iubesc jobul in videochat de la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img