More
  AcasăHeyluxAi idee cat pot castiga zilnic, ca model de videochat la Heylux?

  Ai idee cat pot castiga zilnic, ca model de videochat la Heylux?

  Probabil sumele care se castiga la Heylux sunt deja bine cunoscute in randul romancelor si cel mai probabil mai mult de 90% din ele sunt si tentate sa le aiba. Pana acum, castigurile la Heylux Iasi erau intre 300 si 800 de lei, in fiecare zi. Cine sa nu fie tentat de asta, nu? Cu toate vrem multi bani.

  Bani multi, castigati cat mai repede si cat mai usor. Asa sunt idealul, fix asa. Pentru ca muncim pentru case, masini, distractii. Si ne trebuie bani, multi bani. Iar locul in care acesti bani se castiga a fost si este Heylux, studioul unde multe romance s-au si imbogatit. Dar acestea sunt alte detalii, astazi o sa vorbesc despre altceva.

  Pe mine m-a tentat castigul de peste 300 lei zilnic la Heylux, dar …

  heylux angajare
  heylux angajare

  Aceasta fraza “castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei” a adus sute de angajari la Heylux de-a lungul timpului, pentru ca aparea efectiv peste tot. Pe internet, pe strada, peste tot vedeai aceasta fraza. Bineinteles ca te tenta, si pe mine m-a tentat, doar sunt om.

  Acum, insa… Cred ca numarul de angajari de la Heylux Iasi se va schimba. Sunt absolut sigura ca angajarile vor fi si mai multe decat pana acum si-ti spun si de ce. Daca era avantajos pana acum un loc de munca la Heylux unde sa castig peste 300 de lei zilnic, cum suna un loc de munca unde castig intre 400 si 2.000 de lei zilnic?

  Pentru ca videochatul a evoluat atat de mult, incat atat eu, cat si alte modele de la Heylux am ajuns sa avem zilnic si cate 2.000 de lei uneori. De aceea, castigurile de la Heylux au crescut, media in acest studio de videochat a  crescut. Totul este in crestere, iar asta e minunat.

  Acum castig si mai mult, pana la 2.000 de lei zilnic!

  heylux angajare
  heylux angajare

  De acum, nu va mai fi vorba de castiguri peste 300 de lei, ci castiguri de pana la 2.000 de lei zilnic. Stiu ca pare nebunesc, dar e cat se poate de adevarat. E de ajuns sa lucrez si cateva zile la Heylux si daca ar fi sa castig suma asta in cateva din acele zile, m-am scos.

  Mi-e de ajuns sa lucrez doar cateva zile la Heylux pentru a ma asigura, pentru a-mi asigura traiul decent pe care mi-l doresc. Ce zic eu decent… Ca o suma de peste 6.700 lei lunar nu se numeste decenta, se numeste senzationala! Ai refuza sa castigi si tu la Heylux in cel mai bun studio de videochat din Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img