More
  AcasăLucky StudioȚi-e jenă să faci videochat? Dar la mare ai stat vreodată topless?

  Ți-e jenă să faci videochat? Dar la mare ai stat vreodată topless?

  Partea asta cu jena e veche în videochat. Știu fete care au așteptat peste un an ca să se angajeze din cauza asta. Deci nu că le era teamă că află părinții sau ceva de genul. Pur și simplu le era lor rușine să se dezbrace în fața camerei. De parcă am fi cu 100 de ani în urmă și toată lumea ar umbla cu broboadă. 

  Pe de altă parte înțeleg chestia asta. Depinde și în ce mediu ai crescut și ce prietene ai. La mine, mama a plecat în Italia când aveam 13 ani, iar tata un an după. Și toate fetele de la bloc de vârsta mea erau foarte deschise și discutam orice. Deci asta cu dezbrăcatul și vai, rușinea, erau chestii de râs. 

  Trecem împreună peste rețineri

  Se poate însă ca alte persoane să aibă alte experiențe. Dacă și tu ești așa, e de înțeles. N-are rost însă să stai la infinit așa și să aștepți nu știu ce. Părerea mea e că merită să treci peste rușine, că nu te ajută la nimic. Cel puțin eu nu cunosc o fată rușinoasă care să fi ajuns să se descurce foarte bine. Nici băieții nu se uitau la ele, că n-aveau chef să piardă timpul. 

  Ca să revenim la videochat, mă întâlnesc des cu fete așa ca tine la Lucky Studio. Chiar dacă au trecut peste pasul cu angajarea, încă mai au rețineri. Le spun din experiența mea și experiența colegelor că nu au de ce să se simtă așa. Trăim într-o lume modernă, unde femeile sunt libere să se exprime cum vor. Site-urile adulte sunt pline de oameni dezbrăcați, deci unde e jena? 

  Chiar uneori le invit pe fete să ne uităm pe site-urile de videochat. La astea freemium, gen Chaturbate sau Bonga, modelele sunt goale din prima. Se vede din atitudinea lor că n-au nicio problemă. 

  Sunt însă și site-uri premium, tip Jasmin, unde te dezbraci doar în privat, dacă vrei. Deci e ceva mai reținut, poate mai pe gustul tău. Așadar, dacă vrei un timp să te obișnuiești cu nuditatea, sunt soluții și pentru tine. 

  Pe Jasmin poți să stai îmbrăcată în rochie, într-o ținută sport, în ce vrei tu. Și abia în privatul cu un membru să dai hainele jos. Oricum, o să vezi că te obișnuiești cu lucrurile astea mai repede decât crezi. Mai ales că trecem împreună peste astfel de rețineri.

  Videochatul e ca la plajă. Doar că pe bani

  Ca să fii cât mai relaxată cu ideea de nuditate, mai bine te gândești că ești la plajă, la mare. Acolo sunt multe femei topless. Iar pe la Vama Veche ori Costinești, sunt și multe fete complet dezbrăcate, lângă bărbați la fel. Lumea se bronzează frumos și se bucură de apă, de soare, de un cocktail pe șezlong. Nimănui nu-i trece prin cap că ar fi rușinos, că ar trebui cumva să se ascundă. 

  Cum îți spuneam, videochatul în Iași e ca la plajă, la Marea Neagră. Gândește-te pur și simplu că ești în vacanță. Poți să-ți pui și muzică de sezon, ca să intri în atmosferă. Oricum, la Lucky Studio pereții camerelor sunt până sus, la tavan, și ai deplină intimitate. Lucrul ăsta poate să fie chiar un prilej bun să-ți descoperi erotismul. 

  S-ar putea să ai surprize în legătură cu puterea ta de seducție. Asta o să-ți aducă o mulțime de bani și o să te ajute să uiți de tot felul de rețineri. Mai ales că le ai aproape pe colegele mele trainere, care au lucrat și ele în videochat și au trecut prin emoțiile astea de început.

  Deci, acum îți sună mai ok partea cu nuditatea? Ești tânără, simpatică, poți să câștigi mai mult decât ai visat. Plus că îți faci de cap și ești admirată așa cum meriți. Până la urmă, o să descoperi că videochatul în Iași e mult mai simplu decât credeai. Chiar amuzant și interesant. 

  Vrei să afli mai multe? Nu mai ai de ce să aștepți! Hai să luăm legătura chiar acum și să povestim la o cafea despre Lucky Studio și jobul tău de model de succes! Pupici și o zi minunată ca tine îți doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img