More
  AcasăHeyluxPoti sa te angajezi cu incredere Heylux: e cel mai bun studio...

  Poti sa te angajezi cu incredere Heylux: e cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Stiu foarte bine ca videochatul nu mai e ceva necunoscut pentru romance si mai toate vor sa lucreze in acest domeniu, insa inainte sa te angajezi e ceva ce trebuie sa stii. In cazul de fata, voi vorbi despre Heylux Iasi, pentru ca in momentul actual se spune ca e cel mai bun studio de videochat din tara. Sa vedem daca e asa.

  Eu, personal, stiu ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Dar tu stii asta? Stiu ca la Heylux vor sa se angajeze multe fete, dar inainte de a se angaja, trebuie sa spun ceva neaparat. Voi incepe cu actele si legalitatea, care sunt cele mai importante.

  Hai sa-ti spun de ce asa de cool la Heylux!

  Am auzit de la multe fete ca la interviuri la unele studiouri li s-au cerut nu stiu ce chestii si de aici a inceput totul. Ei bine, daca vrei sa lucrezi ca model de videochat la Heylux, trebuie sa stii ca nu-ti trebuie decat un buletin, varsta de 18 ani si atat. Daca ti se cere altceva, iti spun eu ca nu e bine.

  Deci, daca vrei jobul de la Heylux, stai fara grija, aici te poti angaja doar cu buletinul si atat. Totodata, multe se tem sa semneze contracte ca nu stiu ce e in ele. La Heylux se semneaza un contract pe baza caruia se primeste un bonus de la 1000 si pana la 13.000 lei cash, insa daca vrei sa renunti la acesta, renunti oricand.

  Nimeni nu te poate obliga sa ramai, sa stii asta de la mine. La Heylux esti libera, EU sunt libera, la fel si toate fetele. De asemenea, mai sunt studiouri care cer ca fetele sa aiba anumite ore online, sa aiba nu stiu ce zile lucrate, sa n-aiba liber, blahhh blah. Mama, ce aberatii.

  La Heylux mi-e foarte, foarte bine

  Trebuie sa stii ca la Heylux Iasi iti alegi singura turele de munca, lucrezi doar 7 ore pe zi si nimeni nu-ti va spune aici ce sa faci, sau cum sa faci. Ai doua zile libere pe saptamana si le alegi tu, la fel si turele si modul de a lucra.

  Ce mai e de spus… AH, da! Sunt studiouri care au anumite cerinte, de exemplu sa arati nu stiu cum, sau sa stii deja limba engleza, altfel nu te baga in seama. De asta ei nu se numesc profesionisti. Ar trebui sa stie ca un profesionist se creeaza intr-o echipa, nu se angajeaza pur si simplu.

  Cand m-am angajat la Heylux, nu mi s-a cerut sa fiu model de fashion si nici sa stiu engleza la perfectie, pentru ca oricum ei m-au ajutat cu cursuri gratis de limba engleza si franceza. Ca sa nu mai spun ca Heylux e singurul studio care ofera plata la zi, cu sume intre 400 si 2000 de lei.

  Ce zici, vezi diferentele?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img