More
  AcasăLucky StudioLucky Studio mă ajută să lucrez în videochat de acasă

  Lucky Studio mă ajută să lucrez în videochat de acasă

  Nu ştiu cum sunt celelalte fete, dar mie mi-a plăcut mereu să am un job pentru care să pot lucra de acasă. Acasă este confortul meu şi aici am mereu inspiraţie pentru orice. Plus de asta, sunt mai familistă şi nu îmi place să mă despart de familie şi casa. Pentru asta mi-a apărut în cale Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Contractul cu Lucky Studio mi-a permis să lucrez liniştită de acasă şi să am parte de câştiguri considerabile.

  Pentru această colaborare, eu am primit direct 80% din câştigurile mele. Acest lucru m-a mulţumit pe deplin. Am ajuns să câştig într-o zi de acasă cu Lucky Studio cât câştigam în jumătate de lună înainte. După fiecare logare a mea, la sfârşit primeam în contul meu bancar banii. Indiferent de cât ar fi durat logarea mea sau de cât aş fi câştigat, primeam până la ultimul leu totul. Lucky Studio a fost un studio foarte corect şi înţelegător cu mine, iar munca de acasă nu mi s-a părut niciodată mai benefică decât acum.

  Când am avut nevoie de training, Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie transport şi cazare gratuită, pe toată durata acestuia. Am simţit nevoia să îi las să mă îndrume, deoarece aş fi avut mult mai mult de câştigat astfel. La cei 340-350 de lei pe care îi fac zilnic, se mai adaugă şi bonusurile săptămânale. Datorită lui Lucky Studio Iaşi, în funcţie de performanţele mele, am parte în fiecare duminică de câte un bonus bine venit.

  Asta ca să nu mai spun că profit şi de zeci de alte câştiguri alături de Lucky Studio din Iaşi. Printre acestea se numără şi teambuilding-urile. După muncă, este nevoie şi de odihnă. Relaxarea mea a venit cu Lucky Studio, de 3 ori pe an, în staţiuni de la mare sau munte. Tot restul anului îl petreceam cu copilul şi soţul meu, dar aveam nevoie şi de câte un răsfăţ din când în când. Soţul meu înţelegea şi mă susţinea, astfel că avea grijă mereu de copil cât eram eu în vacanţe.

  Am o viaţă perfectă de când lucrez la Lucky Studio. Mulţumirea mea vine şi din linişte şi armonie în familie, cât şi din sumele mari de bani care ne ajută zilnic cu orice avem nevoie. Acest job îmi aduce cea mai mare satisfacţie şi voi fi model la Lucky Studio atât de mult timp cât voi putea. Nu îmi doresc să renunţ prea curând, deoarece sunt mult prea fericită.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img