More
  AcasăPreziosaDe fiecare data cand imi ajut o prietena cu un job la...

  De fiecare data cand imi ajut o prietena cu un job la Preziosa, mai primesc 2000 de lei

  Cum sa primesti bani fara sa faci nimic?:)) uite ca-ti arata Preziosa cum. Eu nici nu stiam de toate ofertele financiare pe care Preziosa le are atunci cand m-am angajat, pur si simplu stiam ca am nevoie de bani cat mai repede si atat. Dar, pe parcurs, am aflat de cateva lucruri foarte interesante, care mi-au captat atentia.

  Norocul meu este ca sunt o fata foarte populara, ca sa zic asa. Adica am multe prietene, deoarece sunt genul de fata care iese des, nu imi place sa stau in casa. Vreau sa ma distrez in permanenta, sa simt ca fac ceva, nu sa stau sa ma uit la zilele care trec pe langa mine, irosite.

  Datorita faptului ca am prietene, reusesc sa am un venit in plus la Preziosa. Hai sa-ti spun si de ce. Eu am deja castiguri foarte mari aici, inainte de toate. Dar cui i-ar lipsi inca 2000 de lei asa, pentru nimic? Eu mi-as cumpara foarte multe lucruri de 2000 de lei, mai ales cand sunt primiti pe gratis.

  Venitul meu lunar de la Preziosa depaseste 9000 de lei

  Veniturile mele oricum depasesc lejer 9000 de lei in fiecare luna la Preziosa, am si parte de bonusurile acelea saptamanale pe care studioul le ofera in fiecare duminica. Asadar, banii sunt prezenti din multe locuri la Preziosa, de peste tot pot primi bani, ideea e sa-mi dau interesul.

  Lasand la o parte veniturile mele lunare, eu adaug la acestea in permanenta si acei 2000 de lei de care ziceam fiindca prietenele mele ma intreaba toate de unde am atatia bani, iar eu cum sunt atat de buna prietena cu ele, le spun. Suntem prietene de atata timp, crezi ca stau eu sa ma feresc?

  Am incredere in ele si ele au incredere in mine. Daca n-ar avea, nu s-ar angaja toate la Preziosa la recomandarea mea. Cand toate ma intreaba de unde am bani, eu le indrum la Preziosa, pentru ca si ele au nevoie de bani la randul lor. Cu totii avem nevoie de bani.

  Si pentru faptul ca eu mi-am adus deja multe prietene care sa lucreze la Preziosa, studioul mi-a daruit pentru fiecare fata in parte cate 2000 de lei drept cadou. Bineinteles ca i-am cheltuit cu prietenele mele la shopping, ca si datorita lor am primit eu banii aceia. Dar si ele pot primi daca-si aduc prietenele, si prietenele lor pot primi… toate fetele pot primi asa bani la Preziosa. Super cool, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img