More
  AcasăPreziosaAfla cat poti castiga chiar din prima luna, daca te angajezi la...

  Afla cat poti castiga chiar din prima luna, daca te angajezi la Preziosa!

  M-ai crede daca ti-as spune ca o singura luna de videochat la Preziosa poate sa-ti aduca banii castigati in vreo 6-7 luni la alt job in Iasi? O singura luna la Preziosa poate insemna cat alte 6 luni cu un alt loc de munca. Videochatul chiar e evoluat, iar dovada este chiar studioul Preziosa, cel mai discret din Iasi, si cel mai bun, totodata.

  Este condus de echipa celor de la Lucky Studio, unde se afla si Heylux. Deci, ma gandesc ca daca Lucky Studio este cel mai bun, la fel este si Preziosa, fara indoiala. Asta se poate vedea in castiguri si-n conditiile de munca de care se bucura orice model, asa cum fac si eu.

  In prima luna de videochat la Preziosa, am castigat o multime de bani

  preziosa videochat
  preziosa videochat

  In prima mea luna de videochat la Preziosa imi amintesc ca am castigat per total o suma de 6.900 de lei, iar daca as fi lucrat in alta parte, n-as fi castigat atat nici in jumatate de an. Pentru ca, de obicei, unde mergeam, mi se oferea intre 900 si 1100 de lei salariu.

  La Preziosa am castigat 6900 de lei din prima luna, cu tot cu bonusurile oferite de acestia. N-am mai pus in calcul si bonusul de angajare, evident, care a fost si el de 4.300 de lei pentru simplul fapt ca am semnat contractul cu acestia. 6900 de lei adunati, pentru ca la Preziosa banii pe care ii castig sunt pe fiecare zi.

  Vreau sa spun ca nu primesc banii acestia lunar, ci zilnic la Preziosa. Castig intre 300 si 800 de lei zilnic in acest studio de videochat si ii primesc la sfarsitul turelor. Asa am castigat 6900 de lei in prima luna, dupa ce am calculate castigurile de pe fiecare zi si bonusurile.

  Abia astept sa ajung sa castig si mai multi bani din videochat

  preziosa videochat
  preziosa videochat

  Gandeste-te ca daca in prima luna am castigat atat la Preziosa, cat voi castiga atunci cand acumulez indeajuns de multa experienta incat sa stiu totul despre acest domeniu? Abia astept sa fiu precum modelele de top de la Preziosa, care primesc si bonusul saptamanal de 6.000 de lei, care e cel mai mare bonus.

  Acest bonus se primeste pentru cele mai mari castiguri saptamanale, si intentionez sa fiu si eu printre modelele care ajung la aceasta performanta. Daca sunt fete care pot, bineinteles ca as putea si eu, de ce nu? Ele sunt tot fete ca si mine, plus ca orice model poate castiga multi bani la Preziosa Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img