More
  AcasăLucky StudioLucky Studio îmi oferă un bonus săptămânal de 3.000 lei

  Lucky Studio îmi oferă un bonus săptămânal de 3.000 lei

         Lucrez deja de 2 ani în domeniul videochatului împreună cu Lucky Studio. Această experienţă pe care am acumulat-o alături de cel mai bun studio din ţară m-a ajutat foarte mult. După numai un an de experienţă cu Lucky Studio, câştigurile mele au crescut într-un mod considerabil.

  Am trecut de la sumele de 8.000 de lei lunar la sume de peste 30.000 de lei. În dolari, asta înseamnă aproximativ 10.000 de dolari, pe care eu îi obţineam cu ajutorul lui Lucky Studio în doar o lună. Ce e drept, a trebuit să fiu şi foarte ambiţioasă pentru a ajunge aici, ceea ce a însemnat multă muncă prin perseverenţă.

  Dar nu m-am ferit niciodată de muncă, mai ales de munca la Lucky Studio, care este o distracţie pentru mine. Pentru aceste câştiguri, a fost nevoie doar să învăţ toate şiretlicurile despre videochat, iar în momentul în care am prins ideea, a devenit uşor.

  La început, mi-a plăcut toată această libertate pe care mi-o oferea Lucky Studio. Îmi schimbam camerele în fiecare zi, la fel şi programul de muncă. Munceam puţine zile pe săptămână, pentru că aveam programul flexibil şi profitam de asta.

  Dar, cu trecerea timpului, am înţeles că pentru a avea mai mulţi admiratori, trebuie să procedez altfel. Pentru partenerii de conversaţie online era foarte important să ştie că mă găsesc mereu în acelaşi loc. Nu le plăcea deloc când le era greu să mă găsească pe site, deoarece schimbam des camerele de muncă şi programul. Aceşti admiratori erau oameni cu mulţi bani care erau dispuşi să cheltuie totul, numai să ştie că au pe cineva de nădejde.

  Aşadar, mi-am ales o cameră, din care mă logam mereu. Nu mai schimbam camerele şi tura de muncă era mereu aceeaşi de data aceasta. Lucram 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore, după acest sistem. În doar o lună, rezultatele s-au văzut în momentul în care am depăşit suma de 10.000 de lei. Am văzut că se poate, aşa că am continuat să evoluez în acest fel alături de Lucky Studio. Toată această muncă s-a văzut după un an şi câteva luni, când încasările au început să mă uimească.

  Câteva luni la rând am câştigat peste 30.000 de lei lunar, fiindcă obţineam peste 5.000 de lei într-o săptămână. 5.000 de lei, adunaţi cu 3.000 de lei săptămânal ajung să formeze suma menţionată de mine mai sus, chiar mai mult. Fără plata la zi abordată de Lucky Studio nu aş fi reuşit. De fapt, nu aş fi reuşit fără serviciile profesionale de care profit aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img