More
  AcasăHeyluxHeylux e studioul cu cele mai multe angajari din Iasi

  Heylux e studioul cu cele mai multe angajari din Iasi

   

  Studioul cu cele mai multe angajari in videochat din Iasi este Heylux, dar numarul mare de angajari le intrece si pe celelalte studiouri din tara, nu doar pe cele din Iasi. Am observat dorinta asta aprinsa a iesencelor de a se angaja la Heylux inca de cand eram la facultate si nu lucram aici.

  Auzeam discutii pe ici-colo despre un studio de videochat super cool, unde se castiga nu stiu ce sume in fiecare zi. Desi nu aveam treaba cu Heylux cand am mers la interviu, deja stiam multe despre acest studio numai din auzite. Pentru ca lumea vorbeste, e normal.

  Am auzit de Heylux de la fetele din facultate, care voiau sa lucreze aici

  Dar acum le multumesc in gand fetelor care susoteau mereu pe la facultate, ca altfel n-as fi vazut cum este sa fiu model in cel mai cautat studio de videochat din Iasi. Uneori imi si pare rau pentru unele fete care vin la interviu si nu se mai gasesc locuri disponibile pentru angajare.

  Deoarece asta se intampla des, toate camerele si toate turele de munca sunt ocupate, cererea fiind una mare. Iar din cauza acestui lucru, multe fete pierd un loc de munca la Heylux, insa li se ofera sansa sa lucreze la Lucky Studio sau Preziosa, care sunt cam acelasi lucru, de altfel.

  Desigur ca ai auzit din reclame ca si Preziosa si Heylux sunt studiouri din cadrul Lucky Group, primul lansat fiind Lucky Studio. Acest grup este cunoscut ca fiind grupul de studiouri cu cele mai mari incasari pe cele mai mari si vechi site-uri de videochat, asa ca sigur nu ti-a scapat acest detaliu.

  E un trend pentru iesence sa castige zilnic pana la 500 de dolari aici

  Mereu s-au gasit solutii, asta e clar. Insa sunt multe fete care au preferinte. Desi Lucky Studio si Preziosa fac parte si ele din acelasi grup, multe fete se simt compatibile cu Heylux, datorita decorului sau al mai multor factori.

  Oricum ar fi, cu toate sunt la fel de profesioniste, pentru ca sunt conduse de aceleasi femei si n-are cum sa dea ceva gres. Ce mi-a placut, insa, a fost faptul ca eu am auzit de Heylux de la alte fete. Ceea ce inseamna ca nimeni nu se sfieste sa vorbeasca despre videochat, adica nu mai este un job atat de controversat pe cat era inainte.

  Ba chiar mai mult, cred ca acum este un trend, altfel n-ar mai veni iesencele in numar atat de mare sa se angajeze la Heylux sau la celelalte doua studiouri ale grupului. Daca numai aici se castiga zilnic sume atat de mari, ce sa faci… lumea alege ce-i mai bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img