More
  AcasăPreziosaCand lucrezi la Preziosa, e usor sa te descurci in Iasi

  Cand lucrezi la Preziosa, e usor sa te descurci in Iasi

  Sa stii ca atunci cand viata te doboara cu un moment greu, asta nu inseamna ca actiunile pe care oamenii le fac in acele momente sunt demne de a fi criticate. Eu, de exemplu, eram casnica, nu faceam nimic, pana a avut loc o intamplare dificila si a trebuit sa ma angajez pentru a intretine familia.

  Crezi ca pentru mine e o rusine ca-mi ajut familia, sau ca am sarit asa in ajutor? Cand e vorba de familie, nici nu se pune problema! Cand am vazut ca nu mai exista alte solutii, m-am angajat la Preziosa ca model de videochat, pentru a putea sa-mi ajut familia.

  Si nu mi-e jena, niciodata nu-mi va fi pentru ca sunt capabila de orice sa fiu aproape de cei dragi mie. Daca tie ti se pare ceva rau ca m-am angajat ca model pentru a-mi ajuta sotul si copiii, gandesti foarte gresit, crede-ma.

  Cu toti cei 34 de ani ai mei Preziosa m-a primit cu drag

  Eu tot ce pot spune este ca ma bucur ca desi am 34 de ani, la Preziosa am putut sa ma angajez, pentru ca oricum m-am mentinut bine pentru varsta mea, desi nu cred ca ar fi contat atat de mult sa arat senzational. Fetele de aici mi-au spus ca oricum totul este ajustabil si ca ei nu cer lucruri imposibile in ceea ce tine aspectul fizic.

  E de ajuns sa fiu amabila, sa fiu dornica sa castig bani. Ca aspectul fizic… nu trebuie sa fie perfect. Cu putin make-up si niste sedinte la saloanele de infrumusetare se rezolva totul, iar partea frumoasa este ca Preziosa asigura toate aceste lucruri pentru toate modelele care se angajeaza aici.

  Chiar si transportul, ceea ce e bine pentru mine, ca am niste bani in plus scutiti de pe transport. Acum vrei sa ti-o spun pe aia dreapta? Iubesc al naibii de mult acest job, pentru c-a fost singurul capabil sa-mi aduca lucrurile pe care le-am cerut: bani si timp liber de petrecut cu familia.

  La cati bani castig la Preziosa, nimic nu mai conteaza

  Cum programul de la Preziosa Iasi e atat de flexibil, am mereu timp sa stau si cu sotul si copiii si pot merge si la Preziosa lejer, fara sa mi se simta lipsa. Si stii ceva? In 7 ore castig la Preziosa cate 430 de lei, tinand cont ca n-am niciun an aici si-s incepatoare si nici asa tinerica sunt!

  Asa ca nu-mi pasa parerile altora, as mai sta si-nca 3-4 ore in plus la Preziosa cand vad cati bani pot castiga pentru a-mi sustine familia. Felicitari, Preziosa, pentru ca ajutati fetele si femeile de pretutindeni!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img