More
  AcasăDespre videochatLucky Studio mi-a oferit o carieră uşoară şi bani mulţi

  Lucky Studio mi-a oferit o carieră uşoară şi bani mulţi

  Pentru mine şi pentru colegele mele, societatea modernă ne-a oferit prilejul să dovedim că femeile sunt libere în decizii. Iar pentru că eu știu ce e bine pentru mine, am luat decizia de a lucra la Lucky Studio. Am optat să lucrez în ture normale, 5 zile pe săptămână, ca la oricare alt job. Cea mai mare diferenţa dintre Lucky Studio şi alt job este că aici primesc mult mai mulți bani. Nimeni în România nu mă plăteşte mai bine decât Lucky Studio. Acesta este şi adevăratul motiv pentru care îi sunt fidelă de 2 ani de zile. Am un salariu garantat de 4500 lei şi bonusuri săptămânale.

  Pentru că la început nici nu cunoşteam o limbă străină, dar am avut posibilitatea să învăţ aici. Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie profesoare de limba engleză şi franceză. Iar progresele pe care le-am făcut îmi dau posiblitatea să rămân cu aceste cunoștințe pentru tot restul vieții. Este uimitor cum te poţi transforma dacă cineva îţi întinde o mână de ajutor.

  În plus, prin jobul la Lucky Studio, îmi menţin independenţa financiară. Şi nu este tot. Lucky Studio îmi asigură transport în siguranţă în fiecare zi. Plec de la domiciliul meu şi vin acasă în maşina celor de la Lucky Studio. O maşină condusă de femei care au grijă de alte femei. Este ceva unic pe piaţa de muncă din România. Este o carieră care poate fi atinsă uşor pentru cele care au un pic de încredere în ele, chiar şi fără experienţă. Cele care îşi doresc un stres minim la locul de muncă, pot acorda o mai mare atenţie anunţurilor Lucky Studio. Profesie sau nu, un job în videochat este de actualitate, se câştigă bine şi este un avantaj pentru viitor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img