More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux castig 3000 dolari lunar. La cate joburi din Iasi as...

  La Heylux castig 3000 dolari lunar. La cate joburi din Iasi as avea asta?

  Mereu ma intreb ce-ar fi fost de viata mea daca nu m-as fi angajat la Heylux Iasi. Si tot mereu imi dau acelasi raspuns: Trista, as fi fost o fata trista si plictisitoare. Cu niciun alt job din Romania n-as fi ajuns sa fiu cum sunt astazi. Sincer, ma iubesc mai mult de cand sunt model de videochat la Heylux.

  Dar nu fiindca am cate 3000 de dolari lunar din acest job. Ci pentru ca am devenit o persoana “iubibila”, cum sa spun. Inainte parca nu merita sa ma iubesc pe mine insami atat de mult, dar de cand cu videochatul la Heylux, parca nu pot rezista, iubesc ce-am devenit.

  Heylux nu mi-a adus doar bani, ci si o alta viata

  Acest job in Iasi a scos tot ce e mai bun si frumos din mine. M-a facut indrazneata, carismatica, plina de sarm si energie pozitiva, mereu gata pentru lucruri noi si pentru aventuri. Din persoana plangacioasa si inchisa in mine, am ajuns sa fiu asa ceva, si nici mie nu-mi vine sa cred.

  Puteam sa ma angajez in zeci de locuri din Iasi, n-as fi reusit niciodata sa ma schimb asa cum m-am schimbat datorita videochatului la Heylux. Altfel m-am simtit aici, nu stiu… e o vibratie pe care o simt, n-o pot explica.

  Parca atunci cand pasesc la Heylux, schimb aerul.. dintr-o societate plictisitoare si monotona, ajung la Heylux, unde aerul emana rafinament, putere, convingere, distractie, frumusete, tot ce e bun in viata asta. Si radiez, iar asta se vede.

  E vizibil, normal ca se observa ca-s mai fericita de cand lucrez la Heylux. Si da, au si banii contributia lor in final. Pentru ca daca tu-mi poti spune mie ca mai exista joburi in Romania unde sa castigi 3000 de dolari lunar ca mine, ma inchin tie.

  Asta e singurul job in Iasi unde pot castiga atat

  Spun asta cu atat de multa convingere pentru ca stiu ca n-o sa gasesti un astfel de job, nici acum, nici peste multi ani. E de la sine inteles in acest caz, se intelege de ce multe iesence si romance prefera sa se angajeze la Heylux, fara alte complicatii.

  Adica cine-si doreste sa se complice in viata, cand totul e simplu si usor cu un job la un astfel de studio? Una peste alta, mai este si super placut sa lucrez la Heylux, sa nu mai mentionez ca pe langa banii si bonusurile primite, mai am si transportul garantat si multe alte avantaje ce nu se intalnesc in alta parte.

  Asadarrrrr… Da, “votez” cu Heylux 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img