More
  AcasăHeyluxE usor sa traiesc in Iasi de cand am venituri mari la...

  E usor sa traiesc in Iasi de cand am venituri mari la Heylux

  Cu cateva luni inainte de angajarea la Heylux, viata in Iasi mi se parea super dificila. Am inceput facultatea acum 2 ani aici si mi se parea greu, mai ales viata de camin. Ai mei ma ajutau cu caminul si cu banii de carti, dar in mare parte trebuia sa ma descurc singura. E si normal, am o varsta.

  Si oricat de tare ar fi vrut ei sa ma ajute, nu e ca si cum imi puteau da bani pentru orice. Ajunsesem sa caut tot felul de oferte pe internet si sa-mi cumpar toate ietfiniturile, numai pentru ca n-aveam bani. Am ajuns sa-mi iau doua perechi de adidasi la 20 de lei fiecare, iti dai seama?

  Lucrez in videochat la Heylux si pot sa-mi cumpar ce vreau

  Decat sa fi dat 20 de lei pe o pereche de adidasi care rezista o luna, mai bine cumparam o pereche mai scumpa si mai rezistenta. Dar de unde? Ti-am zis ca eu cautam toate ofertele si nu-mi prea placea sa fac asta. Voiam si eu ce-mi place, nu ce e ieftin.

  Dupa cum iti pot da seama, nu era sa le cer alor mei 300 de lei pentru niste adidasi, cand ai abia imi trimiteau 300 de lei pentru carti la facultate sau altceva. Iti dai seama care erau prioritatile. Si cum totul in Iasi e mai scump…

  Chiar n-aveam de ales, imi trebuia un job precum la Heylux, care sa usureze totul. Meritam si eu sa duc o viata cat de cat mai linistita, prea mult ma stresam si-s inca tanara. Daca de pe acum ma stresez, in viitor ce o sa fac? Vezi de ce am nevoie de videochatul la Heylux? Am nevoie pentru a-mi usura situatia, pentru a putea sa ma descurc mai bine de una singura.

  Fac shopping foarte des de cand castig peste 3000 lei saptamanal

  Acum, cu jobul de la studio, am usurat totul mai mult decat ma asteptam :)). As fi vrut doar sa ma pot descurca, sa imi mai permit una alta, dar jobul de model de videochat de la Heylux imi aduce mult mai multe :)). Cred ca n-am mers in toata viata mea la Palas de atatea ori de cate ori am mers in ultima luna si-am facut shopping din banii castigati la studio.

  Numai in ultima saptamana am castigat 3.400 de lei la Heylux, si nici eu nu stiu cum. E atat de usor sa traiesc in Iasi si sa-mi permit lucruri de cand am acest job, e ceva uimitor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img