More
  AcasăLucky StudioLucky Studio îmi garantează cel mai uşor job din Iași

  Lucky Studio îmi garantează cel mai uşor job din Iași

               Nu sunt adepta muncii şi a orelor lungi de stres la locul de muncă. Tocmai de aceea mi-a fost mereu mai greu să îmi găsesc un job. Nici nu aveam prea mari aşteptări, sinceră să fiu. Aşteptările mele s-au schimbat numai în momentul când am început colaborarea cu Lucky Studio.

  Se spunea că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, aşa că am luat-o ca pe o provocare. Tot ceea ce urma să experimentez alături de Lucky Studio a însemnat pentru mine o nouă viaţă. Tot ce am crezut până să îi cunosc pe cei de la Lucky Studio Iaşi a fost combătut. Am văzut că SE POATE să am un job cu un program aşa cum îl vreau eu. Se poate să lucrez câte ore vreau eu, în ce manieră îmi doresc. Şi cel mai important, se poate să am un job fără să fac prea mari eforturi. Nu numai că am găsit un job la care practic mă distrez, ci primesc şi sume considerabile de bani pentru asta.

  Ca la orice alt job, a trebuit să semnez un contract. Numai că asta este diferenţa: Lucky Studio nu este orice alt job. Ca urmare, nici contractul nu este unul ca oricare altul. Este un contract aşa cum ar trebui să fie toate, cu toate în regulă, în deplină legalitate şi benefic. Prin acest contract, mi s-a dat dreptul de a-mi alege un program aşa cum vreau: cât mai lejer şi scurt. Desigur că asta a fost posibil, puteam lucra şi o singură zi dacă doream. Orice e posibil cu Lucky Studio Iaşi.

  Satisfacţia am avut-o în momentul în care am văzut că orele trec, iar eu nu sunt obosită. Ba chiar mai mult, eram tot mai energică după fiecare oră în care lucram. De altfel, de ce nu ar fi aşa când doar stăteam aşezată pe un pat sau o canapea şi mă distram conversând cu admiratorii? După un timp, am prins atât de mult drag de acest job, încât dansam, făceam show-uri senzuale. Mi se părea atât de distractiv, iar partea bună e că obţineam cât mai mulţi bani. Câţi bani? Prin ambiţia mea, între 300 şi 800 de lei pe zi.

  Sunt într-un mediu relaxant, unde lucrează doar femeile. Încă am impresia că visez, dar e real. Lucky Studio Iaşi a amenajat studioul special pe placul femeilor. Nu există lucru pe care să mi-l doresc şi să nu existe în cameră. Am orice îmi doresc şi fac orice îmi doresc, pentru că am toată libertatea de care am nevoie. Lucky Studio funcţionează după câteva principii: legalitate, libertate, confort, lux şi frumuseţe. Eu, funcţionez alături de Lucky Studio prin aceleaşi principii, respectându-mi munca, aşa cum şi ei mă respectă pe mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img