More
  AcasăJob-ul meuCu Lucky Studio fac cel mai avantajos videochat de acasă

  Cu Lucky Studio fac cel mai avantajos videochat de acasă

          Lucky Studio Iaşi îmi oferă cele mai bune condiții din România pentru a face videochat de acasă. Cel mai drăguţ gest din partea lui Lucky Studio a fost acela că am beneficiat din prima de comisionul de 80% din câştiguri. Am avut acest avantaj, deşi celelalte modele care lucrează la studio încep de la 50%. Pentru acest lucru, Lucky Studio mi-a demonstrat că este un studio serios şi că oferă ajutor modelelor sale.

  Nu credeam că videochatul de acasă o să-mi aducă prea multe beneficii. Am dorit să lucrez de acasă pentru că acolo mă simt bine. Însă, Lucky Studio a făcut în aşa fel să am parte de acelaşi tratament ca şi fetele de la studio. Mai mult, aveam posibilitatea de a ajunge la 90% din câştiguri, un avantaj în plus faţă de celelalte. În momentul în care depăşeam 10.000 de lei pe lună, primeam un bonus de 1.250 lei. Nu te speria, suma asta nu e greu de făcut. Pentru început, este adevărat că obţii sume mai modeste, dar nu o să treacă mai mult de un an până să ajungi să câştigi peste 8.000 de lei pe lună.

  Mie mi-au luat 7 luni până să ajung la 10.000 de lei pe lună. Deşi lucram de acasă, Lucky Studio avea mereu grijă de mine. Primeam şi eu training de la profesioniste, cât şi machiaj o dată pe lună. Pentru mine, era mai mult decât mulţumitor să fiu tratată aşa.

  Asta nu a fost tot. Pe durata unui an, Lucky Studio m-a invitat la 3 teambuilding-uri alături de celelalte modele, în staţiuni de la mare sau munte. Aceste experienţe au fost atât plăcute, cât şi utile. Plăcute pentru că m-am distrat şi am legat prietenii cu celelalte modele, şi utile pentru că am învăţat zeci de lucruri alături de Lucky Studio.

  Contractul meu a fost la fel ca şi al tuturor fetelor: 100% legal şi cu bonus de angajare la pachet. Pentru că am ales să lucrez de acasă, am vrut o perioadă de 3 ani, cu un bonus de angajare considerabil. Programul mi l-am făcut după bunul meu plac, ca să nu fiu stresată că nu mă trezesc la timp sau că am alte treburi.

  Lucky Studio mi-a oferit acelaşi tratament regesc ca şi celorlalte modele, pentru că suntem o familie în care toţi suntem egali şi ne respectăm. Vreau să mulţumesc acestui încântător studio pentru că mi-a schimbat viaţa şi mi-a adus câştiguri de milioane.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img