More
  AcasăLucky Studiomodel videochat

  model videochat

  Acum ce pot spune, m-am angajat ca model la Lucky Studio si-ar fi multe de zis despre asta, insa in acelasi timp parca n-am nimic de zis. Stiu ca vorbesc in dodii probabil si ca nu intelegi ce vreau sa spun, sau…poate intelegi. Ideea e ca oamenii se asteapta sa am multe de zis despre asta, insa nu e chiar cine stie ce.

  Povestea mea ca model la Lucky Studio nu e una WOW, dar nici usor de crezut nu e. Pentru un model de videochat care a lucrat in studiouri precum Lucky Studio este usor, dar pentru o fata care n-a avut treaba cu videochatul e mai greu de crezut.

  Chiar nu e cine stie ce poveste, insa poate sa surprinda multa lume

  Sper ca acum sa nu te astepti sa am cine stie ce poveste de viata de spus, ca nu e asa, si nici vrajeli n-am de gand sa bag. Aia e, m-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat ca am vrut bani, multi bani. Si unde altundeva sa mai fac bani, daca nu intr-un studio de videochat bun?

  Mi se pare o explicatie logica si simpla. In ziua de azi, oamenii aleg caile mai usoare, nu mai grele, ca viata e prea scurta sa ma complic cu ea. Lucky Studio e calea mea usoara de a castiga o multime de bani in mod legal, deci mai perfect de atat nici ca se poate.

  Fara interese uriase, am semnat contractul cu Lucky Studio acum 4 ani jumatate. N-aveam asteptari mari, ci pur si simplu sa castig bani. Vrei adevarul? Castigam inainte de Lucky Studio un salariu de 1260 de lei, si din aceia abia reuseam sa traiesc, aveam zile in care nu-mi mai ramaneau bani de mancare.

  D-aia am vrut un job ca la Lucky Studio. Este o poveste simpla, dupa cum vezi, fiind probabil motivul principal pentru care majoritatea fetelor se angajeaza la Lucky Studio Iasi. De aici incolo poate sa fie putin mai greu de crezut, insa nu imposibil.

  Bogatia vine de unde n-o astepti, iar Lucky Studio mi-a aratat asta

  Fiindca am stiut ce-am ales si am ales bine, chiar din primul an la Lucky Studio am avut castiguri enorme in fiecare zi. Incepusem usor, de la 200-300 de lei pe zi, si ajunsesem la 500-600 de lei. Dar nu asta e partea care este mai greu de crezut.

  Ci partea in care eu am ajuns chiar si-n top, cu castiguri zilnice de 2000 de lei din videochat la Lucky Studio. De ce? Fiindca am vrut bani, iar Lucky Studio asta mi-a adus. De aici poate sa para greu, dar nu-i nimic, probabil masina mea scumpa, hainele, gentile, pantofii, bijuteriile si tot ce-am cumparat pot fi dovada…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img