More
  AcasăHeyluxHeylux m-a ajutat sa ajung de la o suceveanca saraca, la o...

  Heylux m-a ajutat sa ajung de la o suceveanca saraca, la o ieseanca realizata

  Deja…nu este o noutate pentru nimeni ca Romania este o tara mai saraca de fel si ca de cativa ani incoace fiecare a incercat sa-si acopere spatele cum a putut. Fiecare pentru el, cum se zice, ca doar interesul principal e sa ne fie noua bine, nu? Eu nu gandeam asa, dar circumstantele m-au facut sa gandesc.

  Aveam tendinta sa ma gandesc des si la binele altora, pana am vazut ca nu avea rost, ca nu-mi facea mie bine. Ca stateam si ajutam pe altii si ce primeam in schimb? Prietenii false. Am ajuns sa nu mai am nimic, sa ma simt singura, din orice punct de vedere as fi privit.

  In Suceava n-as fi gasit job ca la Heylux niciodata, de aia m-am mutat

  Pe atunci locuiam in Suceava, un orasel mic din nordul tarii despre care toata lumea stie. Gandul meu nu era sa ma mut din oras nicicand, am dat tot ce am putut pentru a face ceva cu viata mea in orasul meu natal. Insa nu s-a putut.

  Atunci am realizat ca ajutorul oferit altora si ganditul prea mult la binele lor nu a fost deloc ok. Din acel moment, mi-am propus sa fiu si eu cum sunt altii: sa am ca interes principal binele meu. Ca prea mult ma chinuisem cu joburile din Suceava, care si-asa sunt putine.

  Am luat eu frumos un laptop si-am inceput sa caut joburi peste tot in Romania. Eram determinata sa ma mut, sa plec departe si sa scap de statutul financiar slab pe care-l aveam si de prieteniile false, am vrut sa incep totul ca si cum ar fi o viata noua.

  Am gasit pe niste pagini de pe google jobul in videochat de la Heylux. Cand am intrat pe website-ul lor, am vazut ca sunt din Iasi. A fost perfect, pentru ca n-a trebuit sa fac mare tam-tam cu mutarea si nici nu era departe rau, era chiar aproape. Plus ca Iasiul e frumos.

  Am primit si cazare gratis in Iasi la Heylux si totul e cum mi-am dorit

  Vazand la servicii ca ofera si cazare gratis in primele doua luni, nici n-am stat mult pe ganduri. Initial m-am dus la interviu si de acolo a inceput totul. Dupa ce-am semnat contractul de angajare in videochat, m-am mutat in locul oferit de Heylux, adica in vila lor din centrul Iasiului si-am si inceput munca.

  La cateva luni dupa angajare, ma gasesc bine mersi aici in Iasi, castigand zilnic peste 570 de lei din videochat, cu o viata super misto aici in oras. Totul e diferit fata de ce-am avut in Suceava. Am chiar si 2-3 prietene de la studio, cu care ies mai des si totul e normal in viata mea acum, sunt pe cont propriu. Sunt linistita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img