More
  AcasăHeyluxJobul la Heylux mi-a adus bani de-un apartament in Mamaia

  Jobul la Heylux mi-a adus bani de-un apartament in Mamaia

  Inca de cand eram mic copil visul meu a fost sa traiesc langa mare, sa am o casa aproape de plaja si sa locuiesc in ea zi de zi. Dar fiindca sunt foarte atasata de tara mea, n-as fi vrut sa plec de aici in alta tara. Asa ca singura varianta era o locuinta in Constanta, ca sa raman astfel si in propria tara.

  Cand m-am gandit la asta prima data, inca mi se parea ceva fantezist, pentru ca preturile din Mamaia sunt… :))) Sunt cum sunt. Si-oricum in orice oras apartamentele sunt destul de scumpe, orice ar fi. Eu fiind si din Iasi, nu speram sa am cine stie ce salariu.

  Ce varianta e mai buna atunci cand vrei multi bani?

  Ca-n Bucuresti ce se dau salarii un pic mai maricele, dar chiar si cu 1600 de lei salariu, sa spunem, cand as fi strans eu macar 60.000 de euro pentru un apartament nou, numai al meu? E ceva imposibil daca as fi depins de salariile oferite in tara.

  Nici in vise nu as fi reusit aceasta perfomanta. Asa ca m-am angajat la Heylux. Asta se intampla acum ceva ani in urma, pentru ca pana a strange destui bani de apartament a durat putin. Important e ca am avut rabdare si incredere ca alaturi de jobul in videochat la Heylux Iasi voi reusi.

  Primii 3 ani i-am lucrat in studio la Heylux, iar in acest timp am si reusit sa strang bani de apartament. Avand luni cu castiguri de la 1000 si pana la 7000 de euro lunar, nu mi-a fost foarte dificil sa strang bani. Erau si exceptii in care poate castigam si 10.000 de euro intr-o luna, depindea de noroc.

  Noroc cu castigurile de la Heylux ca am strans bani de apartament

  In fine, acelea erau exceptii, cum am spus, se intampla foarte rar. Dar mereu am castigat bine din videochat la Heylux. Si punand deoparte cate putin, cate putin, am reusit sa-mi iau apartamentul mult dorit in Mamaia.

  Dar ce crezi? Chiar daca m-am mutat, acum lucrez cu Heylux de acasa. Primesc intre 80 si 90% comision din videochat si e numai bine, asa am si sansa sa traiesc pe picior mare in Constanta.

  Ca degeaba imi permiteam eu un apartament in Mamaia, daca dupa aia nu mai aveam cu ce trai. Evident ca n-am vrut sa renunt la jobul de la Heylux, si n-o sa vreau nici in viitor. Momentan, jobul de la Heylux e cel care ma mentine fericita si implinita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img