More
  AcasăHeyluxLa Heylux, fac o multime de bani pentru ca sunt ambitioasa

  La Heylux, fac o multime de bani pentru ca sunt ambitioasa

  Orice… cand spun orice, ma refer chiar la orice… pot avea ORICE de la viata, fara exceptii de vreun fel. Stii doar ce-mi mai trebuie? Mai mult timp, ca-n rest la Heylux am parte de orice imi doresc de la viata asta, incepand cu lucrurile mici si pana la lucrurile mari. Stiu ca 11viata e scurta, d-aia am dorinta sa fie mai lunga.

  Cine n-ar vrea asta, nu? Cu cat mi-e mai lunga viata, cu atat pot lucra mai mult la Heylux, iar asta inseamna pentru mine castig, castig continuu si multa fericire. Pe mine banii ma fac fericita, dar nu hartiile acelea la propriu. Ci ceea ce pot face eu cu banii castigati in videochat la Heylux.

  Am inceput sa castig la Heylux cate 4000 lei, acum am si 8900 lei

  Am inceput usor… cumparandu-mi telefoane, laptopuri, lucruri mici pe care mi le doream si nu le puteam avea inainte. Si cand am dat de bani la Heylux, am luat-o usurel. Ca la fel a fost si inceputul, mai usor, cu castiguri intre 4000 si 6000 de lei lunar.

  Dar niciodata nu m-am putut plange, mereu mi-au ajuns banii pentru orice moft am avut. Asta pentru ca am avut si rabdare, n-am vrut totul din start. Eu vreau multe lucruri, dar daca as spune ca le vreau pe toate acum, n-as rezolva nimic. Ca pot sa vreau o casa, o masina.

  Si le pot avea cu jobul in videochat la Heylux, insa cu timpul. In cativa ani, nu multi, dar tot am nevoie de rabdare. Ce conteaza la final este ca am reusit, si cati oameni pot spune c-au reusit tot ce si-au propus in viata?

  Vezi unde bat? Sau cate fete de 20 de ani pot spune ca mine, ca si-au luat masina la cateva mii de euro, din banii castigati de ele, fara sa fie ajutate de nimeni? Da, nu-ti vine sa crezi ca asta am facut? Pai poate asa iti dai seama cat de mult poate insemna pentru o fata un loc de munca la Heylux Iasi.

  Am tot ce-ar vrea o fata din Iasi de varsta mea!

  Gandeste-te la orice-ti place tie, orice… nu conteaza. Ca-ti place moda, ca-ti plac masinile, plimbarile, iesirile, distractiile in club, vacantele, orice. Imagineaza-ti cum e sa ai bani pentru toate aceste lucruri, sa nu-ti lipseasca nimic, sa te poti bucura de ele pana la cel mai intens punct.

  Ei bine, asta poate sa-mi aduca mie jobul de la Heylux, cum poate sa-ti aduca si tie, de altfel. Am spus, tot ce-as vrea acum ar fi mai mult timp, sa ma pot bucura mai mult de acest job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img