More
  AcasăHeyluxCate studiouri de videochat din tara dau bonusuri saptamanale de 3.000 lei?

  Cate studiouri de videochat din tara dau bonusuri saptamanale de 3.000 lei?

  Cu experienta ta din videochat (daca ai) sau din auzite, tu ai mai pomenit vreodata de-un studio de videochat care sa puna la dispozitia fetelor bonusuri (adica bani dati degeaba, gratis, pentru perfomanta, pentru motivatie) de pana la 3.000 de lei, si asta IN FIECARE SAPTAMANA? Sunt sigura ca acum te-ntrebi care e studioul care ar face asa ceva.

  Ei bine, studioul acela este Heylux (care-i putin “sarit de pe fix”, parerea mea :)) ). De ce zic asta? Nu pentru ca am ceva cu Heylux, Doamne fereste. La urma urmei, eu-s aia care beneficiaza de bonusuri, asa ca, cu cat sunt mai mari, cu atat e mai bine:)). Doar ca nu exista niciun studio in Romania care sa ofere bonusuri atat de mari, doar Heylux.

  Pana si eu consider ca bonusurile de la Heylux sunt prea mari :)))

  De asta spuneam ca poate nu-s cu toate acasa cei de la conducere. =)) Eh, lasa, ca e bine oricum, glumesc si eu. Asta inseamna ca le pasa femeilor de la conducere de angajatele de la Heylux. Daca nu le pasa de noi, nu ne mai incantau cu sume atat de mari de bani ca bonusssssss.

  Ca nu te gandi ca astea-s castigurile in videochat. Castigurile in videochat la Heylux sunt o treaba si bonusurile sunt alta treaba. Mai exact, bonusurile acestea sunt facute in asa fel pentru a motiva fetele. Vrei sa spui ca nu te-ar motiva sa castigi saptamanal (adica-n fiecare duminica) un bonus de la 300 si pana la 3.000 de lei?

  Parca iti citesc deja gandurile si stiu c-o sa spui DA, un da mare! Acum te-ntrebi de ce incepe de la 300 si ajunge la 3.000 de lei, si cum se intampla asta. Iar eu o sa raspund. Uite, incepe de la 300 de lei pentru ca sunt fete incepatoare, care inca invata, care sunt la inceput si nu castiga sume uriase, ci satisfacatoare.

  Cam toate fetele pot beneficia de cate-un bonus la studio

  Dar Heylux doreste sa le multumeasca si pe acestea, asa ca are bonusuri pentru fiecare. Insa, cu cat castiga o fata mai mult in studio, cu atat bonusul e mai mare. Daca ai castig peste 5.000 de lei intr-o saptamana, bonusul este de 3.000 de lei.

  Adica doar din bonusul acela, poti avea intr-o luna 12.000 de lei! Nu te gandi ca e imposibil, ca stiu ca poate asta spui acum. Nu, nu este 🙂 Pentru o fata care vrea bani, care stie ce vrea de la viata, nu e imposibil la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img