More
  AcasăPreziosaCand m-am angajat la Preziosa, am facut cea mai buna alegere!

  Cand m-am angajat la Preziosa, am facut cea mai buna alegere!

  Pe vremea cand ma angajam la Preziosa din nevoia de a castiga mai multi bani, nu-mi imaginam ca asta poate fi o decizie chiar atat de buna. Tot ce stiam este ca trebuia sa fiu model de videochat pentru a castiga mai multi bani sa ies dintr-o problema financiara, nu ma interesa altceva pe atunci. Nici macar nu stiam ce-o sa fac pe viitor.

  Ma interesa doar prezentul, sa castig banii aceia si gata. Bineinteles ca stiam ca la Preziosa Iasi ii pot castiga, ca altfel nu veneam aici ca model de videochat. Dar am auzit multe lucruri prin Iasi de acest studio si am incercat, pentru ca nu prea aveam multe optiuni.

  Dintre toate studiourile de videochat din Iasi, am ales Preziosa

  preziosa angajare videochat
  preziosa angajare videochat

  Mai erau studiouri de videochat, desigur, dar nu imi placea nimic la acelea, nici macar interiorul. Plus ca despre Preziosa se spunea ca e cel mai discret si serios din Iasi si eu aveam nevoie de discretie si seriozitate, n-as fi vrut sa afle cineva ca m-am angajat aici.

  Fac asta pentru siguranta mea, oricum, nu pentru ca mi-ar pasa mie daca afla cineva ca-s model de videochat. Cata lume poate castiga 590 de lei zilnic din videochat, asa cum castig eu la Preziosa? Vezi, pentru mine e si-un motiv de mandrie ca pot castiga atatia bani in fiecare zi aici, deci n-are de ce sa-mi pese daca se afla.

  Pur si simplu e importanta discretia pentru mine ca e viata mea personala si nu-mi place sa-si bage altii nasul in ea. Asa cum nici pe mine nu ma intereseaza de viata altora. In fond, fiecare lucreaza pentru binele sau, nimanui nu ii pasa de tine. Eu lucrez pentru a avea viata pe care EU mi-o doresc, nu pe care altii si-o doresc.

  Am mai multe castiguri decat ma asteptam, deci nu regret nimic

  preziosa angajare videochat
  preziosa angajare videochat

  Si, dupa cum spuneam, m-am angajat din nevoia de a castiga foarte multi bani. Cum videochatul mi-a prezentat aceasta oportunitate, n-am ezitat. Insa dupa ce mi-am rezolvat problemele financiare, am ramas la Preziosa pentru mult mai multe motive.

  Vazand cat e de usor sa castig bani aici si cat de simplu e sa-mi asigur traiul, mi-am dat seama ca n-a fost asa de rau sa ma angajez aici. Ba chiar e una din cele mai bune decizii ale mele, pentru ca niciodata n-as fi evoluat atat de mult cu un alt loc de munca in Iasi. Se pare ca uneori, lucrurile la intamplare se dovedesc a fi cele mai bune lucruri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img