More
  AcasăPreziosaPe cine o să ajuți când vei avea succes în videochat?

  Pe cine o să ajuți când vei avea succes în videochat?

  Reușita ta în videochat în Iași n-are nicio legătură cu norocul. Deci nu îl punem măcar o secundă la îndoială. El va apărea cu siguranță. Pentru că depinde doar de ambiția și seriozitatea ta. Atât! 

  De asta nu are sens să te stresezi în privința încasărilor. E de ajuns să fii motivată, zâmbitoare, cu dorință să faci treabă bună. Cu restul te ajutăm noi: dotări tehnice, camere superbe, training pentru marea performanță. 

  Așadar, succesul tău va veni 100%. O să ai șansa și tu să-ți cumperi ce vrei, să te distrezi, să-ți faci toate mofturile. În plus de asta, o să ai ocazia să faci bine și celor din jur. Asta e o oportunitate pe care nu o ai la un alt job din Iași.

  Tu cui vrei să faci bine? 

  Știm că ai un suflet bun. Ești o persoană generoasă și, când îți merge ție bine, ai vrea să le meargă tuturor la fel. Partea grozavă e că acum ai cu ce să le faci surprize plăcute celor din jurul tău.

  Să zicem că părinții tăi sau niște mătuși mai apropiate au nevoie de bani. La Preziosa, faci în medie între 200 și 2.715 lei pe zi. Deci ai cum să-i ajuți. Le poți da o sumă importantă și lor, fără probleme.

  La fel, dacă ai bunici care au nevoie de medicamente, poți rezolva și asta. Din veniturile tale poți achita orice rețetă la farmacie. Ai șansa să le dai și bani pentru a merge la un control medical sau chiar pentru întreținere, dacă le trebuie.

  Iarăși, dacă ai nepoței mici, poți fi o mătușă grozavă. Le cumperi jucării, dulciuri, mici atenții. Și prietenilor le trimiți cadouri când vrei tu, dacă îți sunt mai apropiați. 

  Tu știi cel mai bine pe cine ai la inimă, cine merită să primească atenția ta. Acum ai oportunitatea de a-i răsplăti pe cei care ți-ai făcut bine de-a lungul timpului. Și mai ales celor care te iubesc, cărora le pasă de tine. 

  Acum e momentul în care îți poți exprima aprecierea față de ei. Nu mai trebuie să aștepți, să pui bani deoparte pentru eventuale momente dificile ale celor dragi, ca să-i poți susține abia atunci. 

  Multe alte modele de la Preziosa fac același lucru

  Așa cum probabil îți închipui, nu ești prima persoană care se gândește să facă bine celor apropiați. La Preziosa avem multe alte modele care fac același lucru. Unele își susțin mamele, altele își sprijină financiar surorile mai mici. 

  În multe cazuri, părinții sunt plecați în Italia, la muncă, sau sunt separați. Și atunci ele sunt cele care ajută bunicii, ca să le fie bine. La fel, modelelor noastre le palce să facă mici cadouri prietenilor, să le surprindă cu atenții de ziua lor sau pur și simplu așa, din senin.

  De ce toate astea? Pentru că așa simt și pentru că își permit. La fel cum au ele șansa asta, poți să o ai și tu. Nu e nevoie să faci lucruri extraordinare, ci doar să te concentrezi pe jobul de la studio.

  E suficient să lucrezi îndeaproape cu colegele mele de la training ca să ai succes financiar. Dacă le asculți sfaturile și vii cu o energie pozitivă la program, totul o să fie ok. Succesul tău va apărea 100%.

  Cum îți spuneam, reușita nu are legătură cu norocul. Doar prin ambiție și organizare ajungi la nivelul ăsta. Și poți să-i ajuți pe cei dragi. La Preziosa, avem deplină încredere în tine că vei reuși lucrul ăsta. Te salut cu drag și abia aștept să vii și tu la Preziosa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img