More

  Videochat Iași Preziosa

  Sunt studenta la jurnalism si avusesem un proiect de facut la facultate, despre un domeniu de munca putin mai controversat. Trebuia sa iau si interviu unei persoane care stie mai multe despre acest domeniu si o prietena mi-a recomandat un forum de videochat, a spus ca acolo poate voi gasi ceea ce vreau.

  Intrasem pe forum si postasem un subiect, iar cand mi s-a raspuns, am devenit mai curioasa. Era pe acel forum un moderator care imi raspundea mereu foarte frumos la intrebari si, din prea multa curiozitate, renuntasem la ideea interviului. Se vorbea despre un job in videochat la un anume studio, Lucky Studio, iar eu am vrut sa stiu mai multe.

  Cand am vazut site-ul Lucky Studio, am vrut si eu sa lucrez

  Asadar, planurile mele se schimbasera. Nu mai voiam sa iau interviu nimanui, voiam sa stiu mai multe detalii, asa ca am dat mesaj privat moderatorului de pe forumul de videochat si mi-a dat linkul catre site-ul celor de la Lucky Studio. Cand am intrat pe site si l-am analizat mai indeaproape…. Pentru un moment am vrut sa renunt si la facultate :))

  Mi se parea prea misto tot ce scria acolo… Castigurile, bonusurile, conditiile de munca, contractul, programul, beneficiile… Ma gandeam ca e inutil sa mai fac facultate, cand exista acest job :)) Bine, nu am renuntat la facultate, dar tot m-am angajat la Lucky Studio, curiozitatea ma omora.

  Voiam si eu sa vad ce era adevarat pe site-ul lor si ce nu era. Asa am ajuns eu de la un interviu pentru proiect sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio. Un simplu forum de videochat de pe google a fost locul unde am descoperit acest studio.

  De la un click am ajuns sa castig 8.100 lei din videochat

  Mi se pare ciudat, totusi, fiindca sunt din Iasi si nu prea am auzit de Lucky Studio pana atunci, dar probabil e si din cauza ca m-am ferit de acest domeniu. Aveam impresiile mele gresite, dar mereu se merita sa oferi o a doua sansa, inainte sa judeci.

  Eu, de cand am dat de jobul de la Lucky Studio pe forumul acela, ma bucur de cea mai misto perioada din viata mea. Datorita acelui forum de pe net eu am ajuns sa am castiguri lunare de 8.100 de lei la Lucky Studio. In primele 4 luni n-am avut atat de mult, dar acum dupa 4 luni am ajuns sa am atat. Vezi ce ciudate sunt caile vietii uneori? Datorita unui click pe net am ajuns sa am cel mai misto job!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img