More
  AcasăPreziosaSingurul adevar despre Preziosa este ca-mi castig miile de dolari in discretie!

  Singurul adevar despre Preziosa este ca-mi castig miile de dolari in discretie!

  Cui crezi ca ii place sa stie toata lumea de viata sa? Nu stiu daca este om pe pamantul asta care sa accepte ca oamenii sa se bage in vietile lor sau sa intervina in vreun fel. Asa cum nici modelelor de videochat nu le place sa stie altii cu ce se ocupa ele. Mi se pare si perfect normal. Eu si fetele care lucram la Preziosa ne bucuram de discretie si legalitate 100%, asa ca e normal ca toata lumea in domeniu sa-si doreasca acelasi lucru.

  Ca nu pot toate studiourile sa ofere discretie modelelor, asta e partea a doua… inseamna ca-s neserioase. Dar asculta la mine, in orice studio ai lucra sau ai vrea sa lucrezi, sa tii minte bine ca e important sa fie un studio serios, discret si cat mai profi, da? Pentru ca studiouri gasesti la orice colt, draga mea! Dar sa merite.

  Deoarece sunt multe joburi din care o persoana poate alege. Dar asta nu inseamna ca toata lumea se multumeste cu putin, nu? Cum nici fetele nu ar trebui sa se multumeasca sa aiba 30 sau 40% comision din castiguri, cand la Preziosa o sa aiba pana la 80%, spre exemplu.

  Si stiu ca multa lume o sa sara cu gura sa spuna ca acest comision nu este real, insa e pe cat se poate de real, crede-ma pe cuvant, ca nu vorbesc prostii. Cei care spun ca nu exista comisioane mai mari de 50% in niciun studio, o fac pentru ca ei sunt niste ieftinari care vor sa pacaleasca modelele sa stea la ei pe 40% din castiguri, fara sa comenteze sau sa mearga la alte studiouri.

  Dar crede-ma, Preziosa e acel studio diferit pe care toate fetele il cauta. Uite, tu ar trebui sa castigi zilnic pana la 2000 de lei si sa primesti banii dupa fiecare tura de 8 ORE, nu mai mult. Asa se intampla si la tine? Pai daca nu, ia gandeste-te la o schimbare, ca eu zic ca la Preziosa ti-ar sta clar mai bine.

  Ce bonusuri primesti? 100 de dolari? Ei bine, la Preziosa poti castiga sume de pana la 7200 de lei INTR-O SINGURA saptamana doar din bonusuri. Ce bonus de angajare ai primit? Ah, nu ai primit? Ei, Preziosa ofera 600 de lei din prima zi de interviu cu semnarea contractului, apoi un bonus de fidelitate de peste 12000 de lei, depinde de perioada contractului.

  Cate sedinte de make-up primesti? Pentru ca Preziosa le ofera zilnic modelelor. Transport gratuit, cazare gratuita, ceva…? Ehh, vezi de ce spun ca la Preziosa poti avea totul? Si n-o sa-ti para rau!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img