More
  AcasăHeyluxSingurul cu care excelez e Heylux si niciun alt studio

  Singurul cu care excelez e Heylux si niciun alt studio

  Adevarul este ca am vrut sa lucrez in foarte multe studiouri. Aveam o ditamai lista de studiouri la care voiam sa merg la interviuri, printre care si Heylux desigur. Insa nu era singurul, asta e ideea. Voiam sa ma duc la toate, toate ma fascinau cu ofertele lor financiare, cu beneficiile lor… pana am aflat ca nu-i chiar asa.

  Am dat de un site pe care se vorbea despre studiourile de videochat, care-s bune si care nu. Si ce-am aflat acolooo… ehhh, te poate lasa masca. Foarte putine studiouri serioase, care chiar ofera ceea ce promit pe site-urile de promovare, nu e totul doar o fatada de frumusete.

  Am fost foarte dezamagita sa vad ca am taiat mai bine din 90% din studiourile de pe lista mea, dar ce sa faci? Mai bine ca m-am documentat inainte, decat sa ajung dezamagita mai incolo. Imi mai ramasese Heylux si inca doua studiouri, asa ca m-am dus la Heylux prima data.

  La interviu la Heylux am aflat atat de multe lucruri interesante

  Si la care m-am dus, acolo am si ramas. Despre Heylux nu stiam atat de multe, insa Claudia a fost draguta incat sa-mi explice totul, fiind managera studioului, cu care am avut si interviul.

  Prima data m-a primit intr-un mod dragut, mi-a aratat studioul care, apropo, SPLENDID, apoi am baut o cafea in birou. Dupa aceea mi-a explicat de bonusurile de angajare, de pachetele de pana la 13.000 de lei cash primiti dupa ce ma angajez la studio, alaturi de transportul, cazarea, machiajul, accesoriile, sedintele foto si video, trainingul si cursurile de limba engleza gratuite.

  Mai apoi mi-a explicat si de castigurile zilnice, de comisionul care ajunge pana la 80% din castiguri cu ajutorul bonusurilor saptamanale mari si la sfarsit am primit 600 de lei.

  600 de lei drept bonus pentru ca am venit la interviu. Bineinteles ca m-am angajat aici, pentru ca de la inceput mi-au inspirat incredere. Si norocul meu ca am simtit bine si-am primit toti banii de care mi-a vorbit Claudia la interviu!

  Dupa interviu m-am angajat si de atunci excelez in castiguri!

  Pas cu pas am inceput sa invat arta videochatului aici, sa invat cum sa vorbesc, cum sa zambesc, cum sa dansez cat mai frumos incat sa castig sute de dolari zilnic doar din asta, stand in fata unei camere. Echipa de aici mi-a oferit toata atentia si m-au tratat asa cum se cuvine, nimic de comentat despre asta.

  Se vede clar ca sunt profesionisti… iar eu aici excelez in castiguri fiindca ei se ocupa de mine si ma ajuta sa inteleg acest domeniu. Ma bucur ca am ales bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img