More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux mi-a adus mai multe castiguri decat toate joburile la...

  Videochatul la Heylux mi-a adus mai multe castiguri decat toate joburile la un loc

  Un job normal aici in tara este platit in medie intre 900 si 1400 de lei, maximul. N-am prea vazut oameni platiti cu mai mult, doar in domenii putin mai altfel, cu cativa ani buni de experienta. Vorbesc de o angajare normala. Iar la un calcul rapid, intr-un an o romanca ar castiga in medie cam 100 si ceva de milioane, in raport cu acest salariu.

  Eu am lucrat vreo 2 ani in alt domeniu pana sa vin ca model la Heylux, si stii ce? In cateva luni am castigat aici mai mult decat in cei 2 ani. As putea sa adun toate joburile mele si tot n-as avea un rezultat mai mare decat castigurile avute pana acum la Heylux. Sa fi zis ca aveam cam 120 de milioane pe an (12.000 lei).

  In 4 luni la Heylux castig cat in 2 ani la un job obisnuit

  Pai acum la Heylux castig cel putin 6000 de lei lunar, adica jumatate din suma asta. Jumatate din suma castigata doar intr-o luna, nu in jumatate de an. Adica in 2 luni la Heylux castig cat am castigat intr-un an intreg in alte locuri. Deci, in 4 luni castig mai mult decat in 2 ani.

  Cum este posibil asa ceva? Cum se poate ca diferenta sa fie atat de mare, de la cer la pamant? Pentru ca vorbim de Heylux, cel mai mare si bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  Daca zic Heylux, din start spun venituri lunare peste 4000 de lei, pe putin. Nu mai spun salariu fix, nici macar salariu. Acest cuvant dispare din start odata cu angajarea la Heylux. Aici am venituri pe care chiar eu mi le fac, nu un salariu fix dupa care stau o luna.

  Diferenta este ca aici am cel putin 4500 de lei lunar

  E mai bine asa, pentru ca am castiguri care depind in mod direct de mine si de nimeni altcineva. Astfel ca daca am castigat luna aceasta vreo 6700 de lei la Heylux, sa spunem, inseamna ca i-am castigat pe munca mea.

  La un job normal, fie ca muncesc, fie ca nu, primesc aceiasi bani. In schimb la Heylux stiu ca primesc castigurile pe masura muncii mele, asa ca n-am de ce sa fiu dezamagita. Daca sunt zile in care n-am chef sa muncesc, castigurile vor fi pe masura chefului meu, asa ca n-o sa blamez pe nimeni.

  Am realizat ca e mai bine asa, mai bine castig timp si bani ca model de videochat la Heylux, oricum cat castig aici intr-un an poate insemna cat o eternitate pentru altii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img