More
  AcasăPreziosaCastig mii de dolari lunar din videochat in Iasi la Preziosa

  Castig mii de dolari lunar din videochat in Iasi la Preziosa

  Cand vreodata m-as fi gandit eu ca o tanara de 21 de ani ca mine va fi capabila sa aiba la varsta asta mii de dolari drept venituri lunare? M-as fi multumit daca in timpul facultatii gaseam un job sa-mi platesc chiria si facturile si vreo 200 de lei de cheltuiala daca se putea si aia era :))) Cine sa se gandeasca vreodata ca eu-s capabila sa castig banii acestia la Preziosa Iasi?

  Am mai multi bani decat toata familia mea la un loc. De-ar sti ei ca i-am luat pe toti la castiguri :))) :X practic, sunt cea mai mica din familie, dar am cele mai mari castiguri. Oricum, la situatia care este la noi in tara, sigur am cele mai mari castiguri si-n randul fetelor de varsta mea, nu doar in familia mea.

  Oricine ar vrea sa aiba 3000 de dolari venituri lunare

  Ce fata de 21 de ani, studenta la facultate, are ocazia sa mai castige 3000 de dolari ca mine? Doar daca ar fi la Preziosa, atunci da. Atunci as intelege de ce ar castiga banii acestia, dar altfel nu. Eu nici sa ma fi chinuit dupa ce terminam facultatea, tot nu ajungeam la castigul acesta. Cu tot cu studii.

  Puteam sa plec si-n strainatate. As fi primit maxim 2000 de euro, din care jumatate erau pe chirii si cheltuieli acolo. Deci, din orice unghi priveam, nu era si nu este nimic mai bun decat jobul in videochat de la Preziosa Iasi.

  Sunt mai mult decat convinsa, mai mult decat sigura, 100% absolut ca orice fata de varsta mea ar vrea banii acestia in cont. Si nu doar de varsta mea, ci si orice fata in general. Femeilor le plac banii, suntem innebunite dupa ei, pentru ca asa putem face shopping si ne putem distra.

  Preziosa ma ajuta sa castig acesti bani in timp ce sunt si la facultate!

  Da-i unei femei bani de shopping si e cea mai fericita din lume :)):X si e si mai minunat faptul ca acest castig al meu de la Preziosa e in timpul facultatii. Adica venitul meu lunar de ordinul miilor este castigat in timp ce sunt studenta, iar jobul in videochat la Preziosa chiar nu ma incurca cu nimic.

  Deoarece am sansa sa-mi fac programul in functie de cursuri si pot sa-l schimb ori de cate ori vreau, fiindca este format din 3 ture de munca ce-mi sunt accesibile ca studenta. Cine mai viseaza la asta? Si studii, si mii de dolari in cont. Invat, ma distrez si am timp sa castig si bani la Preziosa, e visul oricarei studente!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img