More
  AcasăDespre videochatCum să obţii mulți bani din videochat la Lucky Studio

  Cum să obţii mulți bani din videochat la Lucky Studio

           Cea mai mare dorinţă a celor dintr-o societate este să facă foarte mulţi bani, dar în acelaşi timp, să nu facă prea multe lucruri pentru a-i obţine. Probabil acum te aştepţi să spun că aşa ceva este absurd, că trebuie să munceşti foarte mult pentru bani. De data asta o să contrazic toate legile aplicate în societate şi o să afirm că există acest tip de job. Chiar eu am un asemenea job, în care obţin între 300 şi 800 de lei pe zi, fără să mă străduiesc. Nicio femeie nu trebuie să se străduiască la Lucky Studio, de altfel. Aici totul ne este pus pe tavă, noi trebuie doar să profităm şi să ne bucurăm că suntem modele de videochat aici.  Asta pentru că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, iar faptul că orice femeie poate lucra aici este o şansă unică.

  Toată situaţia este foarte simplă la Lucky Studio: socializezi şi primeşti bani! Sau nu ştiai că asta trebuie să faci la Lucky Studio Iaşi pentru a obţine bani? Dacă nu ştiai, acum afli. Tot ce trebuie să faci la studio este să ai cunoştinţe medii de limba engleză şi să socializezi într-un mod amabil cu admiratorii online. Pentru acest lucru, Lucky Studio dispune de sistemul de plată la zi, oferind peste 300 de lei zilnic fiecărui model.

  Modul în care obţin 470 de lei zilnic la Lucky Studio

            Pentru mine, totul este foarte clar şi concret la Lucky Studio. Transparenţa contractului şi a condiţiilor din muncă a fost prezentă încă de la început. Nu am nicio neclaritate şi nicio nelămurire, aşadar pot munci în linişte. Pentru că ştiu că mă aflu în siguranţă, mai ales când ştiu că totul este legal.

  Este amuzant, dar eu obţin aproximativ 470 de lei zilnic la studio pentru că vorbesc mult iar energia mea îi atrage pe toţi admiratorii online. De fiecare dată când ei apar, eu îi întâmpin cu zâmbete şi voie bună, iar ei mai că s-ar lupta între ei pentru chat-uri private. Chat-ul privat este cel care are loc doar între mine şi un admirator iar fiecare minut este plătit. Închipuie-ţi că stau câte o oră cu fiecare admirator în privat. Bine, sunt unii care stau şi 10 minute, dar asta se întâmplă rar. Datorită lui Lucky Studio şi a profesionalismului cu care funcţionează, eu am fost promovată foarte frumos şi mi-am făcut propriul grup de admiratori. Dacă studioul nu mi-ar fi oferit şedinţe foto gratis şi nu s-ar fi ocupat zilnic de machiajul şi coafura mea, nu mai atrăgeam atâta lume. Însă, pentru că mă aflu în cel mai bun studio, sunt în continuă evoluţie. La Lucky Studio am învăţat datorită training-ului profesional cum să cuceresc prin cuvinte şi cum să am câştiguri de milioane.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img