More
  AcasăHeylux3 motive pentru care sa iubesti locul de munca la Heylux

  3 motive pentru care sa iubesti locul de munca la Heylux

  Acum daca stau sa navighez cateva minute pe net, peste tot gasesc articole despre romanii care sunt nemultumiti de joburile lor, care nu sunt platiti deloc bine… Motive peste motive pentru care sa nu-ti placa locurile de munca in Romania, pe cand eu pot sta toata ziua sa ofer motive pentru care orice fata ar iubi jobul de la Heylux Iasi.

  Crede-ma, daca stau sa fac acum o lista, mi-ar lua si mie cateva ore s-o scriu si tie mult timp s-o citesti. Asa ca o sa ma axez pe cateva motive mai importante pentru care multe fete s-au angajat la Heylux si se angajeaza in continuare. Cred ca n-am mai vazut locuri de munca in Romania unde sa se angajeze lumea asa de repede si in numar atat de mare, numai la Heylux vad asta.

  Orice castig ai avea intr-un alt studio, la Heylux se castiga mai bine

  loc de munca iasi
  loc de munca iasi

  La Heylux si la Lucky Studio, care sunt de altfel acelasi lucru. Au aceeasi echipa conducatoare de femei, numai ca sunt separate de nume si de decorul din aceste studiouri, care este splendid in ambele cazuri.

  Asadar, vorbeam de cateva motive mai sus. Vrei sa-ti spun primul motiv pentru care o sa iubesti jobul de la Heylux Iasi? Unu: ia orice castig poti avea intr-un studio de videochat din tara si dubleaza-l, tripleaza-l si tot nu se ajunge la castigurile pe care le are un model de videochat la Heylux.

  Primul motiv este, bineinteles, castigurile zilnice intre 400 si 2000 de lei. Si nu numai ca se castiga atat de multi bani aici, dar se mai castiga si zilnic, dupa cum am spus. Heylux este primul si singurul studio de videochat din Romania unde fetele isi primesc banii castigati in fiecare zi. Crede-ma, din acest motiv vin sute de fete aici. Oricine vrea bani zilnic, nu?

  Stii care sunt bonusurile la Heylux, si cum este mediul de munca aici?

  loc de munca iasi
  loc de munca iasi

  Doi: bonusurile de la Heylux au ajuns si la 9000 de lei, bani cash oferiti in fiecare duminica, absolut tuturor fetelor. Bineinteles, nu toate fetele primim un bonus de 9000 de lei, ci primim intre 60 si 9000 de lei in fiecare duminica. Dar, daca ne ambitionam, ajungem si la un bonus de 9000 de lei, de ce nu.

  Trei: la Heylux conteaza mai mult ca modelul sa se simta bine. Asta inseamna ca eu sunt libera sa decid pentru mine, sa decid ce program de munca am, cand vin si cand plec. Am toata discretia si respectul din lume si atmosfera este de milioane aici. Oh, si pot continua ore in sir. Dar care e misterul pentru fetele noi dupa aceea?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img