More
  AcasăHeyluxLa Heylux sunt ajutata sa fac bani zilnic din videochat

  La Heylux sunt ajutata sa fac bani zilnic din videochat

  Cate am avut eu de tras cu angajatorii romani, of of! Numai tepe, salarii mici, ore de munca obositoare si niciun beneficiu. Mai, mai ca m-as fi mutat din tara, dar intre timp am gasit jobul de la Heylux Iasi si lucrurile s-au redresat. Am gasit un sprijin financiar aici pe care nu l-as mai gasi la nicio alta companie din Romania.

  Si nu doar financiar, daca tot vorbim de sprijin. As putea spune ca fetele de aici m-au sprijinit din toate directiile, atat pe plan financiar, cat si pe plan personal. Ori de cate ori am avut nevoie sa vorbesc cu cineva, sa ma aline cineva sau sa-mi dea un sfat, fetele de la Heylux mi-au fost aproape.

  Iar atunci cand zic fetele de la Heylux, ma refer la toate fetele: atat la colege, cat si la fetele din echipa Heylux. Cu toate suntem parca din aceeasi echipa, oricum, ca ne intelegem super si nici nu spui ca suntem angajate si fete din staff.

  Toate fetele de la Heylux se simt respectate

  Suntem toate la fel, egale, n-ai sa vezi superioritate de vreun fel aici. Mai ales daca vorbesti cu doamnele de la contabilitate, de la manageriat sau doamnele avocat si profesoare pe care le-a angajat Heylux, o sa vezi cu cata caldura iti vorbesc, de zici ca esti fiica lor, nu alta.

  Pentru doamna Alina si Corina, de exemplu, eu sunt “pui frumos”. De fiecare data cand intru in studio, ma intampina cu vorba asta, imi zic ca-s pui frumos si-mi ofera o cafea, o vorba buna si apoi ma duc la machiaj si intru in camera de logare.

  Asadar, atmosfera aici este una unica, multe fete ar da orice pentru asa ceva. Eu as da orice sa fiu cat mai mult timp aici, sa lucrez si sa imi mearga bine mereu, asa ca acum.

  Castigurile din videochat la Heylux sunt cele mai mari

  Spre exemplu, am fost la multe companii, dar la niciuna n-am primit bonusuri, asa cum se dau la Heylux in fiecare saptamana. Si daca prin absurd primeam un bonus, nu era mai mult de 100 de lei, in timp ce la Heylux bonusurile ajung pana la 9000 de lei in fiecare saptamana.

  Si inchipuie-ti ca daca bonusurile sunt atat de mari aici, oare cum sunt castigurile mele zilnice? Sunt mari, exact. Si de asta zic ca am gasit aici un sprijin financiar pe care nu l-as putea gasi la nicio alta companie, decat aici, ca model de videochat. Si ma bucura asta, de ce nu, pentru ca in ce alt context as mai avea eu pana la 10.000 lei castiguri lunare?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img