More
  AcasăPreziosaImi laud jobul de la Preziosa pentru ca 7500 lei lunar+transport+cazare sunt...

  Imi laud jobul de la Preziosa pentru ca 7500 lei lunar+transport+cazare sunt de laudat!

  Din ce-am vazut la familia mea, majoritatea dintre ei se multumesc si cu 3000 de lei lunar. Da-le 3000 de lei lunar si nici c-o sa mai ceara altceva, sunt super incantati si n-o sa mai schimbe nimic in viata lor. Iar eu in mintea mea sunt ceva gen “pe bune?!”. Adica de ce te-ai multumi cu asa de putin…

  Poate si eu m-as fi multumit inainte, dar odata ce-am descoperit jobul de la Preziosa Iasi, de ce sa mai multumesc cu putin cand pot sa am totul? Stii cum e cu ai mei, majoritatea au cam intre 1500 si 2000 de lei lunar. Dar asta in contextul in care au facut facultati, au invatat din greu si au muncit sa ajunga sa aiba acesti bani.

  Iar un membru al familiei a reusit, in urma facultatii, sa-si gaseasca un job la care primeste 3000 de lei. Si toata lumea e super incantata, ca si cum ar fi cine stie ce realizare. Toti sunt gen “wow, pai gata te-ai ajuns in viata”. Iar eu incerc din rasputeri sa nu ma enervez cand ii vad asa, pentru ca e absurd.

  Sunt abia la inceput la Preziosa si am 7500 de lei lunar

  E si normal ca atunci cand vezi ca toate salariile din tara sunt sub 1500 de lei, la 3000 de lei sa sari in sus, dar eu stiu ca se poate mai mult. Stii de ce 3000 de lei nu sunt ceva de laudat? Pentru ca din aceia, mai ramai cu foarte putin in mana dupa ce-ti platesti toate cheltuielile.

  Eu, in schimb, la Preziosa am MOMENTAN (pentru ca o sa am si mai mult intr-o luna, doua) 7500 de lei in fiecare luna, dar in acelasi timp am si transportul si cazarea asigurate. Adica nu mai platesc bani si pentru astea, deci banii castigati din videochat la Preziosa imi raman doar mie, nu merg la facturi si alte prostii.

  In celelalte luni ce vor urma, voi avea castiguri si mai mari, stiu asta

  Dupa parerea mea, abia un job de acest gen merita sa fie laudat si ridicat in slavi, pentru ca e genul de job unde poti evolua pe plan financiar. Atunci cand ai 2000 de lei lunar timp de 10 ani, unde ai ajuns? Ideea e sa iti faci casa, sa-ti iei masina, sa-ti faci familie… mna, si cum faci toate astea daca n-ai bani?

  Nici evolutie nu e cine stie, pentru ca din 2000 de lei consider ca doar supravietuiesti de la o luna la alta si cam… atat. La Preziosa Iasi, in schimb, o luna poate insemna si un castig cu 2000 de lei mai mare, 3000, 4000, sau cat vrei tu, daca asta iti propui, asta ai! Preziosa te ajuta :3

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img