More
  AcasăAngajari videochatDatorita castigurilor de la Lucky Studio mi-am luat masina

  Datorita castigurilor de la Lucky Studio mi-am luat masina

  Wow, primul loc de munca in Romania datorita caruia mi-am putut lua masina din primele luni de munca si datorita caruia o fata poate sa ia si carnetul de sofer fara probleme. Tu ai mai auzit de joburi care sa te ajute pe gratis sa dai de permis? Sa te ajute sa-l iei? Asa ceva mai rar, ce e drept. Lucky Studio poate face diferenta intre toate joburile din Romania, stiu sigur.

  Desi astazi au aparut multe studiouri de videochat pe piata muncii, asta nu inseamna ca videochatul nu mai este un job profitabil sau ca nu mai sunt studiouri profesioniste. Lucky Studio a aparut cu mult inainte sa apara aceste mici studiouri, fara experienta.

  Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Dovada e in faptul ca are peste 9 ani de experienta, angajate de peste 6 ani de zile si beneficii cum nicaieri n-am gasit. Chiar daca sunt multe studiouri in Iasi si majoritatea sunt putin mai neprofesioniste, Lucky Studio chiar stie cum sa-si tina un model de videochat langa el.

  Sunt absolut sigura ca daca ma angajam la orice alt studio de videochat, n-as mai fi reusit sa castig atat de multi bani din prima, incat sa-mi pot cumpara o masina. Mai mult de atat, chiar daca reuseam sa cumpar masina, nu as fi avut timp sa dau de permis si nici nu l-as fi luat.

  Dar partea misto la Lucky Studio este ca am facut cursuri de sofat in timp ce lucram la studio, pentru ca acestia au soferite. Soferite care se ocupa cu transportul meu gratis si al tuturor modelelor. Aceleasi soferite m-au ajutat cu cursurile pe gratis, m-au ajutat sa invat pentru a lua permisul.

  Datorita studioului am permis, masina, premii si castiguri MARI

  Si inca ceva! Am castigat din primele luni peste 1400 de dolari lunar la Lucky Studio desi nu stiam atat de multe despre domeniul acesta, mi-am luat masina, am luat permisul si-am primit si-un premiu in cash de la echipa de la studio.

  Tot mai crezi ca Lucky Studio este la fel ca si celelalte? Ca eu nu vad nicio asemanare intre Lucky Studio si alte studiouri. Poate doar ca se numesc toate studiouri, cam atat. Dar la Lucky Studio ma bucur de lucruri de care alte fete nici n-au auzit la alte studiouri: transport gratis, cazare, sedinte de make-up, training specializat in videochat la Praga si bonusuri de pana la 9000 de lei saptamanal. Trust me, Lucky Studio is the best thing you could ever find!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img