More
  AcasăHeyluxInterviul de la Heylux mi-a adus 400 lei si-un bonus de angajare...

  Interviul de la Heylux mi-a adus 400 lei si-un bonus de angajare de 13.000 lei!

  Intr-o singura luna de munca la Heylux, m-am ales cu o suma totala de… 13, plus 4…plus bonusurile de .. Hmmm, deci, o iau de la capat. 400 de lei, plus 13.000 lei, plus castigul de 4600 lei siiii bonusurile saptamanale de cate 200 de lei. In total: 18.800 lei IN PRIMA LUNA de angajare la Heylux.

  Da, stiu, pare fantezist, pare mult, blaaah blaaah. E normal sa nu creada cei care nu stiu cat se castiga in videochat la Heylux si cum sta treaba aici. Oamenii niciodata n-o sa creada pana n-o sa vada. Dar chiar asa, daca nu ma crezi, de ce nu te angajezi si tu la Heylux sa vezi?:)):>

  Prima luna de videochat la Heylux mi-a adus o suma URIASA de bani

  Asa inlaturam orice dubiu. Oricum o sa explic cum am ajuns eu sa am 180 de milioane in cont dintr-o simpla luna la Heylux. E simplu, de fapt. Am mers la interviu, unde am primit 400 de lei, pentru ca asa se da la interviu la Heylux.

  Dupa ce m-am convins ca-s cei mai misto, am semnat pe 3 ani cu ei, iar acest contract mi-a adus un bonus de angajare. Acest bonus l-am primit dupa 30 de zile lucrate la Heylux, adica dupa o luna. In acest timp, am castigat multi bani in fiecare zi la Heylux, plus bonusurile oferite de ei.

  Adica 4600 de lei castigul per total (fara bonusuri), bonusurile saptamanale de cate 200 de lei (pentru ca Heylux ofera bonusuri in fiecare duminica de la 60 si pana la 9000 de lei cash). In total, 5.800 de lei numai castigurile cu tot cu bonus din prima luna.

  Am avut 18.800 lei dupa prima luna lucrata in videochat la Heylux!

  Dupa acele 30 de zile, mi-am primit si bonusul de angajare promis, care a fost bine primit. Si desigur ca in acest timp am mai beneficiat si de transport gratis, make-up in fiecare zi si training specializat in videochat. Si inca beneficiez, ca n-as da cu piciorul unui asemenea job.

  Cand am vazut ca numai in prima luna am primit suma aia colosala de bani, am stiut ca aici mi-e locul. Si vad asta zi de zi, cand nu este zi fara sa castig macar 300-400 de lei ai mei. Videochatul la Heylux este ce-mi trebuie mie, dar e ce le trebuie si tuturor romancelor, parerea mea.

  Cred ca nu exista job mai profitabil decat acesta. Gandeste-te, 180 de milioane numai in prima luna! Wow, nebunie curata!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img