More
  AcasăPreziosaPentru a ma angaja la Preziosa in videochat, a fost de ajuns...

  Pentru a ma angaja la Preziosa in videochat, a fost de ajuns ca sunt draguta

  Sa zicem ca vreau sa ma angajez ca model de videochat si cum imi place mereu doar ce e mai bun, decid sa aleg Preziosa, pentru ca e e lista celor mai bune studiouri si e in Iasi, de unde sunt si eu. Ei bine, daca vreau eu sa fac asta, ce-mi trebuie pentru a ma angaja? Sa arat intr-un anume fel, sa fac ceva anume, sa am nu stiu ce diplome?

  Eiiii, eu m-am angajat deja ca model la cel mai discret studio (Preziosa) si o sa-ti spun din start ca nu ii trebuie niciunei fete care se angajeaza aici niciun fel de diploma, calificare, nu trebuie sa indeplineasca nicio conditie si nici nu trebuie sa arate ca o starleta.

  La Preziosa poate lucra orice fata, indiferent de aspect

  Eu arat ca mine, o fata simpla si modesta, si uite ca tot m-am putut angaja la Preziosa. Si vorbesc serios cand spun ca nu mi s-a cerut nimic, ci doar sa stiu putintica engleza si daca nu, oricum imi ofereau ei cursuri de limba engleza gratis.

  In rest, nu conteaza ca n-am nu stiu ce forme, ca n-am experienta, ca n-am incredere in mine sau alte prostii. De asta exista Preziosa Iasi, sa se ocupe de toate detaliile acestea. Sa ma ajute sa castig bani indiferent de cum arat, de ce stiu, de ce diplome detin sau de cata incredere am in mine.

  Indiferent de toate aceste lucruri, la Preziosa orice model poate castiga peste 400 de lei zilnic si se ajunge si la suma de 2000 de lei. Cu mai multa rabdare, ce e drept, dar se ajunge, asta conteaza.

  Castig bani in fiecare zi din videochat in Iasi

  Am mai auzit ca au fost fete care au vrut sa se angajeze la anumite studiouri si nu le-a bagat nimeni in seama ca nu aratau perfect sau nu stiau limba engleza. Pe bune? La Preziosa nici macar nu conteaza detaliile acestea, ca oricum aici primesc chiar si sedinte de make-up gratuite in fiecare zi, ma ajuta sa-mi schimb si look-ul odata la 6 luni, ma invata cum trebuie sa vorbesc si mi se ofera si training.

  Plus ca am constatat ca daca zambesc tot mai mult si vorbesc cat mai frumos, la Preziosa chiar nu conteaza cine sunt sau cum arat, tot castig bani. Sincer, n-a fost zi in care sa castig mai putin de 200 de lei, sa zicem. Daca Preziosa nu era un studio misto, nu mai plecam eu acasa cu bani absolut in fiecare zi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img