More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e singurul job in Iasi prin care pot avea un...

  Lucky Studio e singurul job in Iasi prin care pot avea un viitor asa cum vreau

  Sincer, m-am saturat de cat se plange lumea, ca viata e grea, ca trebuie sacrificii, bla bla bla. Doamneee, despre ce vorbim? Ce sacrificii viseaza unii? Chiar nu e deloc neaparat sa faca nimeni sacrificii pentru a avea viata pe care si-o doresc. Sau poate… cine stie, eu stiu ca nu trebuie sa fac niciun sacrificiu atata timp cat lucrez la Lucky Studio Iasi.

  Oamenii fac prea multe sacrificii ca le place sa o ia pe calea grea, se tem ca poate calea usoara n-o fi buna. Eh, treaba lor, eu consider ca sunt mai inteleapta daca aleg sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio in loc sa plec prin strainatate sa muncesc acolo de-mi sar capacele.

  Prefer sa fiu angajata in videochat la Lucky Studio, unde banii vin usor

  Multi spun ca vai, fetele astea de la videochat fac bani din nimic, ca nu stiu ce. Dar o spun de parca ar fi ceva rau, sa mor de nu =)) Cum sa vorbesti de parca ar fi ceva rau sa faci bani din nimic? Da, uite adevarul, eu sunt model la Lucky Studio si sincer de multe ori nu fac decat sa vorbesc online pentru acei 160 de dolari castigati zilnic, dar unde e ceva rau in asta?

  Eu cred ca mai mult vorbeste gelozia din oameni. Sau nu e un lucru bun ca ma duce capul sa fac bani usor, fara sa ma complic? Daca merg pe strada si as intreba fetele ce ar prefera, un job la Lucky Studio in videochat sau sa plece prin strainatate sa munceasca acolo, multe ar zice ca vor in strainatate.

  Dar stii de ce spun asta? De teama sa nu fie criticate, ca romanii nu stiu decat sa critice. Insa in inima lor toate ard sa fie modele de videochat in studiouri precum Lucky Studio, sa isi permita orice vor ele in viata, sa aiba o viata de rasfat, de lux. Nimeni n-ar refuza asta, iti spun eu 100%.

  Cand am bani, e usor sa imi vad viitorul mai frumos

  Stii ce am eu de spus despre jobul in videochat la Lucky Studio? Ca niciodata n-am reusit sa ma pun pe picioare pana sa vin la Lucky Studio. Dupa ce am venit in acest studio, totul s-a rezolvat, si viitorul meu e mai clar. De ce e asa? Fiindca la Lucky Studio castig indeajuns de multi bani incat sa mi-l cladesc dupa bunul plac, d-aia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img