More
  AcasăLucky StudioIeri am castigat 650 de dolari la Lucky Studio, intr-o singura zi!

  Ieri am castigat 650 de dolari la Lucky Studio, intr-o singura zi!

  Daca o tin in ritmul acesta, in cel mai scurt timp jobul de la Lucky Studio Iasi o sa-mi aduca si o masina. Ce mi-e si o masina la 5000-6000 de euro, cand eu am zile la Lucky Studio cand am castiguri care ma socheaza. Ieri, spre exemplu, am castigat 650 de dolari numai ai mei, din jobul de videochat de la Lucky Studio.

  Stiu, si eu sunt foarte surprinsa de acest lucru, insa echipa de la Lucky Studio nu a fost surprinsa deloc. Mi-au spus ca atunci cand un model se tine de training, respecta anumite reguli, asculta de traineri si are rabdare, o sa ajunga sa aiba castiguri uimitoare, la care nici nu visa vreodata.

  Cat am castigat la Lucky Studio intr-o zi n-am avut salariu niciodata

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Si chiar asa este, pentru ca eu n-am reusit in viata mea sa am macar 650 de dolari castigati intr-o luna intreaga in alte parti, iar la Lucky Studio am reusit asta intr-o zi. A fost o chestiune de cateva ore sa pot castiga banii acestia in cadrul studioului si nu te gandi ca mi-am dat foarte tare silinta sa ii castig.

  Pur si simplu am fost prezenta si am facut ce trebuia sa fac: sa vorbesc online cu admiratorii de pe site-urile de videochat. Nimic mai mult, simplu si benefic. Pentru mine e benefic, cel putin, ca uite cum am ajuns eu sa am 650 de dolari asa dintr-un foc :))) :X :O

  Acum… iti dai seama ca e si putin noroc in asta, ca in mod normal as putea castiga intre 100 si 500 de dolari zilnic la Lucky Studio, insa am avut si putintel noroc. Zic putin pentru ca nu am nevoie de prea mult la Lucky Studio, ca oricum ei imi pun la dispozitie orice am nevoie pentru a castiga bani.

  Jobul in videochat de la Lucky este potrivit oricarei fete simpatice

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Din punct de vedere al aparaturilor, decorului, eficientei, confidentialitatii, legalitatii si corectitudinii Lucky Studio e… cel mai tare. De fapt, ce zic eu, Lucky Studio e cel mai tare din ORICE PUNCT DE VEDERE, ca n-am avut niciodata motive sa spun: bai, aia nu-mi convine, aia nu-mi place, bla bla.

  Mereu am avut numai cuvinte de lauda la acest job in Iasi, de asta ma si bucur acum de lucrurile acestea atat de minunate. Stii ce? O saptamana sa o tin tot asa la Lucky Studio si e doar o chestiune de timp pana sa imi iau masina si…pana sa-mi indeplinesc si orice vis. Ca banii castigati aici o sa ma duca acolo unde vreau, stiu asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img