More
  AcasăLucky StudioTop 5 sfaturi Lucky Studio despre cum reacționezi când ai încasări mai...

  Top 5 sfaturi Lucky Studio despre cum reacționezi când ai încasări mai slabe

  Oricui i se întâmplă să aibă și momente în care nu-i merge. Chiar și celor mai bune modele de videochat din Iași. Pur și simplu traficul e scăzut, sau câțiva membri au vorbit aiurea și le-a afectat starea de spirit. Prin chestii de genul ăsta trec toate fetele de la Lucky Studio. Că ăsta e jobul. Important e cum reacționezi la momentele mai slabe. Fiindcă, dacă le lași să te domine, pierzi o mulțime de bani. În schimb, dacă știi ce să faci, treci mai ușor peste ele. Și revii la încasările bune, pe care ți le dorești.

  Iată Top 5 sfaturi Lucky Studio ca să-ți revii când treaba merge mai greu:

  1. Discută cu trainerele de la Lucky Studio

  Atunci când ești enervată sau supărată, e bine să discuți cu cineva. La Lucky Studio ai mereu în preajmă o mulțime de trainere. Vorbește cu ele despre cum îți merge! Descarcă-te, caută explicații pentru situație. Primul pas pentru remedierea unei probleme este să înțelegi de ce apare.

  • Gândește-te la soluții concrete

  Dacă înțelegi de ce nu-ți merge cum îți dorești, deja faci un pas important. Următorul pas e să vii cu soluții clare, aplicabile imediat. Poate că dai prea mult zoom in din telecomandă sau nu ai ținuta ok. Poate e o setare aiurea pe cameră și merită să încerci cu o luminozitate diferită. Este posibil să discuți prea puțin sau prea mult cu membrii. Să fie nevoie să-ți calibrezi comunicarea cu ei. Trainerele de la Lucky Studio îți pot fi de mare folos și în privința asta. În loc să fii plictisită sau, mai rău, să fii tentată să pleci din tură, faci pași concreți ca să ai din nou încasări bune.

  • Fă-ți tu traficul

  E o întreagă legendă în videochat în Iași cum că traficul ar fi dirijat de cineva. Că ar fi un fel de robinet cu trafic care e deschis sau închis de patroni de studiouri. Normal că sunt niște baliverne astea, că nu mai ai 2 ani să crezi toate prostiile. În realitate, tu îți faci traficul. Prin teasing, prin energie pozitivă, prin creativitate. Folosind toate tool-urile site-urilor pe care lucrezi. Ține deci de tine să obții maximum din prezența ta online.

  • Ia-ți 10 minute pauză

  Respiră adânc, ieși un pic afară, la aer curat, să te oxigenezi. Poți să bei un ceai, un pahar cu apă, ca să te relaxezi un pic. Mai schimbă o vorbă cu un model, mai sună pe cineva drag și discută despre altceva. E ca un fel de resetare. Apoi te poți întoarce cu o altă stare de spirit în cameră, să reîncepi cu forțe proaspete.

  • Gândește pe termen lung

  Dacă îți întrerupi tura, îți afectezi contul. Orice model de videochat din Iași cu experiență știe asta. De asta e bine să insiști chiar dacă în secunda, ora, ziua asta îți merge prost. Da, poate că nu reușești să îndrepți lucrurile acum, dar la nivelul unei perioade, a unei luni, încasările tale vor fi la fel de bune dacă ai continuitate. Și până la urmă asta contează: să câștigi mii de dolari pe termen lung, nu câteva sute de lei în plus doar azi. Sună logic?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img