More
  AcasăHeyluxAfla cum m-am bucurat de cazare gratis la Heylux, in primele luni...

  Afla cum m-am bucurat de cazare gratis la Heylux, in primele luni de angajare

  Povestea mea ca model de videochat nu este deloc complicata. Nu am povesti triste de spus, nu am lucruri de care sa ma plang, ci doar am o experienta frumoasa de povestit. Poate Heylux o face sa fie asa, nu stiu, dar multumirea mea este foarte mare cu privire la acest job.

  Sunt, de origine, din Piatra Neamt, dar de cateva luni lucrez ca model de videochat la Heylux, ceea ce inseamna ca m-am mutat la Iasi. Stiu ca probabil mutatul este o corvada pentru majoritatea oamenilor, multe cheltuieli si toate cele. Dar pentru mine n-ar fi putut sa fie mai simplu de atat.

  Am primit cazare gratis ca sa-mi fie mai usor la Heylux

  Stii cum s-a intamplat? M-am mutat, pur si simplu. Nu am stat sa ma pregatesc cu zile, saptamani inainte, ci doar am actionat. Acesta a fost marele avantaj in a apela la Heylux. Ideea e ca aveam nevoie si de un job si de un loc unde sa stau, ca nu puteam face naveta, normal :)).

  In Piatra Neamt nu erau conditiile asa bune, nu castigam banii pe care mi i-as fi dorit, asa ca am dorit sa ma duc in Iasi, pentru ca era mai aproape si mult mai avantajos, din multe puncte de vedere. Hai sa-ti povestesc cum s-a intamplat. Eu m-am gandit ca poate ar fi cazul sa schimb domeniul de munca.

  Videochatul a inceput sa fie din ce in ce mai profitabil pentru romance, asa ca mi-a venit in cap ideea asta. N-am spus nimanui despre decizia mea, ci doar am vrut sa ma angajez sa castig multi bani, acesta este interesul fiecarui om in parte, pana la urma urmei.

  Nimeni nu s-ar fi asteptat sa ma descurc atat de bine in Iasi

  Ai mei se temeau ca n-o sa ma descurc cu chiria, ca o sa fie scump si n-o sa pot face fata, dar eu aveam deja un plan. Stiam ca la Heylux este vorba de cazare gratis, asa ca n-am stat sa ma gandesc mult pana sa apelez la ei. I-am sunat, le-am spus situatia mea, si m-am dus direct cu bagajele in Iasi.

  Eu stiam deja ca vreau sa lucrez la Heylux, nu aveam nevoie de multe explicatii. M-am dus direct cu bagajele, mi s-a prezentat studioul, conditiile de munca, faptul ca o sa castig pentru inceput intre 150 si 200 de lei zilnic, iar apoi intre 300 si 800 de lei zilnic.

  Dupa asta, am cazut de comun acord si in urmatoarele zile m-am si mutat in vila din centrul Iasiului pe care cei de la Heylux o detin. 2 luni de zile n-am platit nimic acolo si crede-ma ca bani am castigat din plin, asa ca am strans destui. Nu a existat ajutor mai mare pentru mine decat jobul de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img