More
  AcasăHeyluxJobul de la Heylux e foarte cautat, de aceea mai sunt mai...

  Jobul de la Heylux e foarte cautat, de aceea mai sunt mai sunt doar 5 locuri!

  Atatea angajari s-au facut la Heylux in ultima vreme, ca nici nu le mai pot tine pasul. Am vazut in fiecare zi zeci de fete noi care au dorit sa se angajeze in acest studio de videochat, cred ca numai in ultima luna s-au angajat vreo 6-7 fete. Poate altora li se pare un numar mic, dar imi mai poti spune tu un job unde se angajeaza asa de multa lume, asa de repede?

  Pentru ca la Heylux s-ar fi angajat chiar si mai multe fete, dar nu mai sunt atatea locuri. S-au ocupat atat de repede, incat mai sunt doar 5 locuri disponibile. De asta nici nu s-au angajat toate acele fete care au fost la interviu, ca altfel lucrau si ele aici.

  Ce bine ca m-am angajat la timp! La Heylux mai sunt putine locuri

  Eu ma simt un pic usurata in acest moment, pentru ca eu m-am angajat la Heylux cand inca erau destule locuri libere. Iar acum am acumulat deja si destula experienta, traineritele de la Heylux m-au si ajutat cu multe chestii si m-am obisnuit cu jobul si cu castigurile mari. Pentru ca inainte era un soc pentru mine sa fiu capabila de asemenea castiguri :)).

  Ma gandeam ca poate nu e real, ca poate nu castig eu atatia bani. De la 900 de lei la 7.300-8.000 de lei lunar vrei sa spui ca nu-i o realizare?:)) nici daca voiam nu castigam atatia bani in alta parte. Si, cum spuneam, ma simt oarecum usurata, pentru ca daca nu ma angajam atunci, poate acum nu mai aveam loc.

  Si poate ma duceam la alt studio de videochat si ma angajam, si poate nu-mi placea. Crede-ma, nici nu vreau sa-mi inchipui cum era, ca am auzit ca nu toate studiourile sunt ca Heylux si nu toate ofera aceleasi conditii. De exemplu, niciunul nu ofera transportul si cazarea gratuita, make-upul gratis inainte de ture, accesoriile, cursurile de limba engleza.

  Sunt norocoasa ca m-am angajat in videochat la Heylux

  Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum era daca dadeam de un studio naspa si aveam o impresie proasta de videochat. E mai bine ca stiu cum e sa fiu model de videochat la Heylux, ca imi place si asa stiu ce-o sa fac in continuare. Sincer, consider ca am avut noroc cand m-am angajat la acest studio de videochat din Iasi si le doresc acelasi noroc tuturor fetelor care isi doresc o situatie financiara mai buna si o viata mai frumoasa:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img