More
  AcasăConfesiuni10 motive să te angajezi la Lucky Studio

  10 motive să te angajezi la Lucky Studio

  Fiecare dintre noi caută un job care să îi placă, un job care să fie şi bine plătit şi care să ofere cele mai bune condiţii. Eu l-am găsit – este vorba de Lucky Studio Iaşi, un studio de videochat premium la care am ajuns dintr-o pură întâmplare în anii de facultate. Cum am ales să lucrez aici şi mai ales de ce, vă spun în continuare. După ce veţi termina de citit veţi fi convinse că faceţi o alegere bună cu Lucky Studio, vă prezint 10 motive care pentru mine au fost suficiente.

  1. Câştigi mai mult decât sperai. În fiecare zi poţi să pleci de la Lucky Studio cu 300-800 lei sau chiar mai mult, în afară de bonusurile pe care le primeşti dacă îţi dobori propriile recorduri sau pe cele ale colegelor modele.
  2. Programul este super-flexibil. Se lucrează pe ture şi poţi alege singură zilele în care poţi veni la studio. Poţi chiar să lucrezi de acasă, ai timp şi de facultate sau de un alt job.
  3. La Lucky Studio nu au acces bărbaţii. Echipa este formată 100% din fete şi femei, pentru ca tu să te simţi în siguranţă.
  4. Se lucrează 100% legal, cu contract individual de muncă sau contract de colaborare ce respectă legislaţia în vigoare. Ai parte de confidenţialitate – nimeni nu află ce job ai decât dacă alegi tu să dezvălui asta.
  5. Ai parte de servicii bonus incluse indiferent de perioada pe care semnezi contractul. Sunt incluse aici make-up, coafură, transport, şedinţe foto profesionale pentru portofoliul de model şi cursuri de limbă engleză şi franceză. Toate acestea sunt oferite gratuit de Lucky Studio Iaşi!
  6. Lucrezi singură în cameră, iar toate camerele arată excepţional! Am văzut asta încă din prima zi, când pur şi simplu nu puteam să mă hotărăsc ce cameră să aleg – toate arătau de vis!
  7. Nu eşti sigură că vei fi plătită la timp? Am avut şi eu îndoiala asta. La Lucky Studio însă îţi poţi calcula cu un program banii câştigaţi într-o tură şi poţi să îi încasezi imediat, zi de zi. Aşa ai tot timpul bani în buzunar!
  8. Echipa formată 100% din fete mai are un avantaj: atunci când ai nevoie de un sfat, te ajută oricine. La Lucky Studio suntem toate ca într-o mare familie!
  9. Nu te obligă nimeni la nimic, tu singură alegi dacă vrei să lucrezi de acasă sau de la studio, pe profil adult sau non-adult, poţi chiar să renunţi oricând vrei. Nu înţeleg însă cum ai putea renunţa la un job care îţi oferă toate condiţiile.
  10. Lucky Studio este un studio de videochat premium – prin condiţiile pe care le oferă s-ar putea spune că e chiar mai mult de atât.

  Dacă nu vă sunt de ajuns aceste 10 motive, lista ar putea continua. Cel mai bine ar fi însă să veniţi să vă convingeţi singure. Veţi vedea cu ochii voştri şansa extraordinară pe care v-o oferă Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img