More
  AcasăAngajari videochatE super usor sa-mi permit o locuinta din banii castigati la Heylux

  E super usor sa-mi permit o locuinta din banii castigati la Heylux

  Una din cele mai mari temeri ale mele era sa raman fara bani de chirie, sa raman fara o locuinta. In marea majoritate a timpului, muncesc pentru a plati chiria si alte cheltuieli pe care le am in casa, asa ca e normal sa ma tem pentru aceste lucruri. Sau… Era, ca nu mai este de cand m-am angajat la Heylux.

  In sfarsit am gasit si eu un job in Iasi care-mi ofera mai multa garantie, mai multa stabilitate. Cu joburile vechi ma temeam mereu c-o sa se intample ceva oricand si n-o sa mai castig bani, dar cu videochatul la Heylux nu se mai pune problema asta. Din contra, aici am garantia unui castig zilnic.

  Castig 400 lei zilnic din videochat la Heylux

  Indiferent de starea mea de spirit, de cum ma simt sau de ce fac, tot castig banuti frumosi din videochat. E adevarat, nu castig mereu aceleasi sume, nici n-am cum. Sunt zile in care castig mai putin si sunt zile in care castig mai mult, dar asta conteaza? Conteaza ca am castiguri zilnice, si nu 50 de pe ziua, cum aveam la vechiul job.

  Diferenta dintre vechiul job si cel de la Heylux este ca minimul castigului meu este de 400 de lei zilnic, iar banii acestia ii primesc oricum la fiecare sfarsit de zi, adica nu mai astept o luna. Asta probabil face diferenta si dintre studiouri precum Heylux si altele, caci Heylux este singurul care ofera acest sistem de plata la zi.

  Din cate stiu, restul studiourilor ofera banii la doua saptamani, sau la luna. Eu ii primesc in fiecare zi si asta e misto, mi-e mai usor sa economisesc bani asa. Ca atunci cand primesc suma toata dintr-odata, ii impart intr-o parte si-n alta, pentru ca toate cheltuielile se aduna.

  Cu banii castigati aici am un apartament asa cum vreau eu

  Asa, daca primesc banii in fiecare zi, platesc treptat ce am de platit si aia e. Ajung si pana la 800 de lei castig zilnic la Heylux, poate si mai mult, de asta-mi place atat de mult. Acum nu mai stau sa-mi fac griji in privinta locuintei, mi-e usor sa platesc chiria. Banii pentru chirie ii castig intr-o zi, doua la Heylux.

  As putea chiar sa fac si-o rata si sa-mi cumpar un apartament al meu, nu mi-e frica acum sa ma implic in rate, ca stiu ca mereu o sa castig bani in acest studio de videochat, am castigurile garantate. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img