More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux nu trebuie sa mai dau bani pe saloane, primesc make-up...

  La Heylux nu trebuie sa mai dau bani pe saloane, primesc make-up gratis!

  Cand te gandesti ca vrei sa arati bine, sa fii frumoasa si prezentabila dar asta te costa mai mult decat castigi, te cam face sa te simti aiurea. De exemplu, pentru un machiaj cat de cat ok trebuia sa platesc cam 70 de lei, iar eu nu castigam nici macar 50 de lei pe zi la vechiul job in Iasi. Si cu toate vrem sa fim frumoase, sa fim seriosi. Adevarul este ca numai cu Heylux pot fi frumoasa in fiecare zi!

  De cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux Iasi am realizat ca pot fi eleganta zilnic, fara stres si probleme. Este super sa stiu ca am un job la care ma prezint mereu asa, la care sunt aranjata si ingrijita si nu se vede nici urma de oboseala, stres, sau agitatie.

  La Heylux ma bucur de profesioniste ce se ocupa de make-up-ul meu

  La vechiul job nici nu mai stiu cum ma imbracam si cum fugeam la munca asa cu ce gaseam. Nu apucam sa ma ingrijesc deloc, dar cu jobul de la Heylux fac asta in fiecare zi, pentru ca am timp. Plus de asta, Heylux mi-a pus la dispozitie artiste care au grija sa ma machieze in fiecare inainte de fiecare tura.

  Am parte de make-up profesional din partea unor profesioniste angajate de Heylux, iar totul este gratis. Intru in camera mea de logare fresh si fara probleme, pentru ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru nimic. Profesionistele angajate de Heylux se ocupa de tot ce am nevoie: de fotografii, de machiaj, de transport gratis si asa mai departe.

  Ce femeie n-ar iubi un job la care nu trebuie sa faca munca fizica, nu trebuie sa se streseze si poate fi mereu frumoasa si eleganta fara sa plateasca pentru asta? Adica  eu de multe ori ma folosesc de make-upul primit de artistele de la Heylux chiar si dupa tura de munca de la studio.

  De cand sunt model de videochat la Heylux, castig multi bani

  De exemplu, daca vreau sa ies in club cu fetele, sau am parte de un eveniment, ma duc cu machiajul facut la studio, pentru ca arata mereu foarte fresh si frumos, chiar si dupa 7-8 ore de videochat la Heylux.

  De fapt, 7-8 de videochat la Heylux nu inseamna decat socializare si distractii, asa ca n-am de ce sa nu fiu altfel. Sunt chiar foarte linistita sa stiu ca sunt norocoasa beneficiara a unui asemenea job in Iasi. De ce? Pentru ca multe fete ar vrea un job ca la Heylux, iar eu il am.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img