More
  AcasăHeyluxVideochatul de acasa cu Heylux imi aduce 80% din castiguri

  Videochatul de acasa cu Heylux imi aduce 80% din castiguri

  Eu, personal, am fost foarte mult timp interesata de videochat, dar nu prea puteam sa lucrez intr-un studio, pentru ca nu aveam nici mult timp si nici nu doream sa afle nimeni, sau sa ma vada iesind dintr-o cladire de studio. Eram mai retrasa si voiam sa fac videochat de acasa, insa cu ajutorului unui studio de videochat.

  Mi-a luat foarte mult timp pana sa gasesc un studio de videochat precum Heylux, de exemplu, deoarece majoritatea ofereau foarte putin procent din castiguri si asta ma dezamagea. Insa la Heylux mi s-a dat 80% procent din castigurile mele, iar ei au facut toata munca mea cu conturile si asa mai departe.

  Heylux mi-a pus la dispozitie din castigurile in videochat

  Pentru ca daca as fi fost model independent, as fi primit mai putini bani de la site-uri, dar asa prin intermediul unui studio de videochat castig si mai bine si primesc si 80% din castiguri. Iar eu n-a trebuit sa ma stresez sa-mi fac conturi sau asa, pentru ca Heylux a facut totul pentru mine.

  Iar 80% inseamna aproape toti banii pe care ii castig si e ca si cum nici n-as lucra in colaborare cu vreun studio. Plusul pe care-l aduce Heylux este ca ma ajuta si cu suport tehnic online ori de cate ori am nevoie si chiar mi-e de folos.

  E super sa muncesc de acasa, de unde ma simt confortabil, in largul meu si unde ma pot destinde. Asa nu stie nimeni ce fac. Bineinteles, nici la studio n-ar fi stiut, pentru ca Heylux este 100% discret din cate vad si oricum fetele care lucreaza la studio au parte de transport gratis din fata usii.

  Castig si cate 400 de lei zilnic datorita celor de la Heylux

  Deci nu are cum sa le vada nimeni, dar eu ma simt mai bine sa fac videochat de acasa. Chiar ma ajuta foarte mult. In special cand stiu ca in fiecare zi imi primesc banutii in cont, cate 300-400 de lei zilnic din videochatul de la Heylux Iasi.

  Si e minunat ca ma pot loga cand vreau eu, pot castiga bani oricand, nimeni nu-mi spune ce sa fac si nu am nicio treaba. Totul e super relaxant si sunt libera sa castig bani dupa bunul meu plac. Meritul in mare parte este a celor de la Heylux, pentru ca daca nu erau ei, nici astazi nu faceam videochat si nu castigam bani.

  Dar fiindca mi-au oferit comisioane atat de mari si atat de multe avantaje, m-au ajutat sa ma implinesc pe toate planurile si iubesc asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img