More
  AcasăPreziosaDe la 1 la 10, Preziosa are nota 10+, deoarece ma face...

  De la 1 la 10, Preziosa are nota 10+, deoarece ma face fericita

  Din momentul in care am calcat pragul studioului Preziosa, pentru mine n-a mai existat ceva mai bun in viata mea. De atunci, am zile in care sunt fericita si atat. Mai mult de atat nu pot exprima. Stii de ce? Ca oamenii oricum fug dupa fericire toata viata lor, fericirea venind in diferite forme.

  Iar daca eu, datorita jobului de la Preziosa, sunt fericita 100%, crezi ca mai conteaza cuvintele prea multe in acest context? Nu, sunt de prisos, pentru ca prin acea fraza am spus totul despre ce inseamna locul acesta de munca pentru mine. Mi-as fi dorit sa fi avut sansa sa ma angajez chiar mai de mult, dar macar stiu ca-n viitor voi fi aici.

  Viitorul meu alaturi de Preziosa este unul foarte minunat

  Asta e tot ce conteaza, sa stiu ca viitorul meu se va baza pe castigurile avute de la Preziosa. Asa, n-am nicio grija, pentru ca stiu sigur ca nu va exista luna in care sa n-am castiguri super mari aici. Vorbim de un studio de videochat de elita, de cel mai serios si discret studio de videochat din Iasi.

  Asadar, n-am cum sa ies in pierdere cu acest studio. Singurul lucru de care sunt sigura de acum incolo este ca voi avea multi bani. Acum ca-s model de videochat la Preziosa, am siguranta asta in mine, pentru ca echipa de aici m-a ajutat sa fiu asa.

  Fiind zilnic langa mine si oferindu-mi suport si ajutor pentru a-mi depasi castigurile in videochat, am ajuns sa depind de acest job, sa-l iubesc. Am vazut ca de la o luna la alta castigurile de la Preziosa Iasi mi-au crescut, fie chiar si cu 1000 de lei in plus. Tot conteaza, nu?

  Conteaza ca de la o luna la alta reusesc sa am si mai multi bani

  Doar 1000 de lei reprezinta un salariu intreg pentru alti oameni. Si eu pot adauga 1000 de lei in plus la veniturile mele de peste 5000-6000 de lei de la Preziosa, asta ma bucura enorm.

  Plus ca tot ce tine de acest studio si acest loc de munca este impecabil. Daca ar fi sa dau o nota de la 1 la 10, Preziosa ar avea cu siguranta 10+. Nu doar de la mine, ci de la toate iesencele ce au trecut pragul acestui studio.

  Pentru ca stim cu toate ca nu mai exista metode atat de usoare in tara sa castigam atat de multi bani. Prin simpla navigare online, eu ca model de videochat la Preziosa am sansa sa castig mii de dolari in fiecare luna, iar orele de munca sunt atat de scurte, incat nici nu observ cand trec. Cine n-ar profita de aceasta oportunitate?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img