More
  AcasăPreziosaCat crezi tu ca ofera Preziosa ca bonus de angajare?

  Cat crezi tu ca ofera Preziosa ca bonus de angajare?

  Am putut sa compar multe lucruri la viata mea, dar bonusurile dintre Preziosa si alte studiouri nu le pot compara, pentru ca nu au termen de comparatie si nici macar egal. In timp ce poate unele studiouri abia se chinuie sa scoata din casa un 200 de euro sa dea bonus de angajare modelelor sale, cel mai mare bonus de angajare de la Preziosa Iasi este de 13000 de lei, sau 3000 de dolari cash, mai exact.

  Si asta nu e tot. Stai ca am zis eu mai sus de aia 200 de euro, dar de multe ori nici aia nu-s primiti. Sunt unele studiouri care se incumeta sa dea banii acestia, dar unele ii fac uitati, zici ca nu s-a intamplat niciodata. Stiu eu, pentru ca am lucrat o luna in alt studio de videochat, inainte sa vin la Preziosa.

  Experiente ca la Preziosa la doresc tuturor fetelor care vor bani pe bune!

  Imi promisesera un bonus de 400 de lei… mare chestie :)) Dar pentru mine si situatia mea de atunci era ceva… ca insemnau aproape jumatate din salariul meu vechi. Am asteptat eu pentru aia 400 de lei mult si bine… si, in final, cand le-am atras atentia ca n-am primit banii, stii ce au facut?

  Mi-au dat 400 de lei din castigurile mele=)) Da, fata, mi-au dat 400 de lei din banii mei. Ma si luau de proasta. Adica eu castigasem in total vreo 600 de euro, nu mai stiu exact (ca sa vezi cat de putin castigam cu acei oameni). Iar eu nu-s tampita, vazusem acolo pe site fix suma castigata de mine.

  Stiam ce trebuie sa impart cu studioul si ce trebuie sa iau eu. Si mi-au dat cu 100 de euro mai putin ca sa poata sa-mi dea cei 400 de lei promisi. Na poftim, cere-le cultura! X( Normal ca am plecat in secunda 2, nici n-am stat la discutii.

  Pana si bonusul saptamanal de la Preziosa e mai mare decat castigurile la alte studiouri

  Dar sa-ti faci o idee despre cat de mitocani sunt unii. Spune tu cum sa compar Preziosa cu acele studiouri, cand Preziosa mi-a promis un bonus de peste 1000 de dolari si l-am primit dupa 30 de zile lucrate, iar in timpul saptamanii mai primeam si cate un bonus de pana la 9000 de lei in fiecare duminica.

  Spune tu. In timp ce unii se chinuie sa dea 200 de euro, la Preziosa se da si 3000 de dolari bonus, la cel mai mare contract de angajare. Eu am ales unul mai mic, dar tot avantajos. Si mai primesc si bonusurile acelea mari, desi in fiecare zi oricum castig peste 400 de lei. Poti compara?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img