More
  AcasăHeyluxCum altfel sa calatoresc prin lume, daca Heylux nu m-ar ajuta?

  Cum altfel sa calatoresc prin lume, daca Heylux nu m-ar ajuta?

  Cand suntem mici, ne gandim ca viata e roz, ca totul e inocenta pura, ca totul va fi frumos. Si ce se intampla? Cand locuim in Romania, ne trezim ca ajungem la maturitate si nu mai e totul asa frumos cum nu s-a parut. Asa am avut si eu socul vietii mele cand am constatat ca nu voi putea face orice imi place in viata, ca nu-mi permit.

  Cum vine asta, sa nu-mi permit? Pai atunci pentru ce s-a mai creat viata, doar sa trec prin ea? Pai ori imi permit orice lux, ori nu mai vreau nimic. Sunt dintr-o bucata si niciodata nu mi-a placut sa ma complac in situatii in care nu ma simt bine. De ce sa ma multumesc cu putinul pe care-l au toti?

  Eu nu cred ca exista cineva in tara caruia sa-i placa sa n-aiba bani

  Noroc de Heylux si jobul in videochat de aici, ca m-au salvat de ceea ce urma sa fie oroarea vietii mele. Daca nu m-as fi angajat in acest loc ca model de videochat, as fi fost la fel de trista ca majoritatea oamenilor: cu salariu jalnic, cu o vacanta o data la 3-4 ani, cu lipsuri si nemultumiri continue.

  Ewwww, cine vrea sa traiasca asa viata? Mai degraba nu o mai traiesc, ce naiba. De ce ne resemnam? Uite ca sunt oportunitati, nu inteleg de ce se plang oamenii. Si eu m-am plans, dar cand am gasit o varianta de a avea o viata mai buna cu Heylux, am profitat de ea.

  Daca asa sunt vremurile acum la noi in tara, n-am ce face. Plus de asta, imi place mai mult sa fiu model de videochat aici, pentru ca nici daca as fi facut altceva n-as fi ajuns la veniturile pe care le am in momentul de fata.

  Cu 2500 euro lunar, imi permit sa calatoresc in toata Europa

  E si greu la noi in tara sa ajungi ca femeie sa ai castiguri de 2500 de euro lunar, cum le am eu la Heylux. Ce, te mira suma asta? Pai sa nu te mire, ca aici se castiga bani, nu gluma! Oi fi avut eu socul vietii mele cand m-am maturizat, dar cu jobul de la Heylux mi-am revenit.

  Acum am sansa sa traiesc visul copilariei mele. Sa calatoresc in Europa, sa vad lumea, sa fac mii de poze, sa ma relaxez, sa cunosc lumea, sa ma bucur de viata. Ca e trecatoare… si daca nu facem ce ne place acum, atunci cand? Pe bune, viata e scurta, fa ceva sa profiti de ea, cum reusesc si eu de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img